238 νεκροί από τυφώνα στις Φιλιππίνες

238 νεκροί από τυφώνα στις Φιλιππίνες Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 238 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τον ισχυρό τυφώνα που χτύπησε τις νότιες Φιλιππίνες. Ο τυφώνας αυτός, είναι πολύ ισχυρότερος από τον τυφώνα Washi, που ακολούθησε την ίδια πορεία πέρυσι αφαιρώντας τη ζωή από 1.300 ανθρώπους.  

Αυτή τη φορά, ο κρατικός μηχανισμός εμφανίστηκε έτοιμος, έχοντας ειδοποιήσει από νωρίς με sms τους κατοίκους των περιοχών από όπου θα περνούσε ο τυφώνας, ενώ είχε δημιουργηθεί και ειδική ιστοσελίδα. Επιπλέον, στρατιωτικό προσωπικό ανέλαβε να απομακρύνει τους πολίτες από περιοχές που κινδύνευαν.  

Λόγω αυτής της ετοιμότητας, υπάρχει μια αίσθηση ανακούφισης στις Φιλιππίνες ότι η καταστροφή αυτή θα μπορούσε πραγματικά να έχει πολύ χειρότερα αποτελέσματα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM