Αγία Πετρούπολη: Στους 14 οι νεκροί από την έκρηξη στο μετρό

Αγία Πετρούπολη: Στους 14 οι νεκροί από την έκρηξη στο μετρό Facebook Twitter
0

Ο απολογισμός των νεκρών από την έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης αυξήθηκε σε 14, ανακοίνωσε σήμερα η υπουργός Υγείας της Ρωσίας, Βερόνικα Σκόρτσοβα, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.


Η έκρηξη σημειώθηκε σε συρμό του μετρό, που βρισκόταν ανάμεσα σε δύο σταθμούς, και προκάλεσε επίσης τον τραυματισμό σχεδόν 50 ανθρώπων.


Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν επιτόπου και άλλοι τρεις υπέκυψαν μέσα στα ασθενοφόρα ή στο νοσοκομείο αυτής της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας, διευκρίνισε η υπουργός. Ο προηγούμενος απολογισμός που είχε ανακοινωθεί χθες από τις ρωσικές αντιτρομοκρατικές υπηρεσίες έκανε λόγο για 11 νεκρούς.

Νωρίτερα, οι αρχές ασφαλείας στο Κιργιστάν κατονόμασαν τον δράστη ως τον Ακμπαρζόν Τζαλίλοφ, ο οποίος γεννήθηκε στην περιφέρεια Ος του Κιργιστάν, το 1995. Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το αν ο δράστης ήταν βομβιστής αυτοκτονίας.

Οι αρχές της Αγίας Πετρούπολης έχουν κηρύξει τριήμερο πένθος στην πόλη μετά την έκρηξη.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM