Αναφορές για επίθεση κοντά στο παλάτι στη Σ. Αραβία με νεκρούς-Προειδοποιήσεις των ΗΠΑ στους αμερικανούς πολίτες

Αναφορές για επίθεση κοντά στο παλάτι στη Σ. Αραβία με νεκρούς-Προειδοποιήσεις των ΗΠΑ στους αμερικανούς πολίτες Facebook Twitter
0

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Σαουδική Αραβία προειδοποίησε σήμερα τους Αμερικανούς πολίτες να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Peace Palace στην Τζέντα. Η προειδοποίηση αυτή έγινε, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μία επίθεση που έγινε στην αναφερόμενη περιοχή.

 

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αρχές ασφάλειας απέτρεψαν επίθεση κοντά στο βασιλικό παλάτι, με τον δράστη, αλλά και αρκετούς φρουρούς να έχουν σκοτωθεί.

 

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαίωση της επίθεσης.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM