Απειλές Μπαχτσελί, για το 1821: Όταν έρθει η ώρα, θα πληρώσουν το τίμημα

Απειλές Μπαχτσελί, για το 1821: Όταν έρθει η ώρα, θα πληρώσουν το τίμημα Facebook Twitter
Πηγή φωτό EPA
0

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απείλησε την Ελλάδα, μέσω προκλητικών tweet με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

 

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του, ο Μπαχτσελί προειδοποίησε ότι για την Τουρκία «δεν έχει κλείσει ακόμη αυτός ο λογαριασμός» και απείλησε την Ελλάδα ότι «θα πληρώσει το τίμημα» όταν έρθει η ώρα.



Στα tweet του ο Μπαχτσελί έγραψε ότι η εξέγερση στον Μοριά «ήταν μία από τις πιο αιματηρές και ολέθριες καταστροφές που σημάδεψαν το παρελθόν του τουρκικού έθνους».

 

«Σε αυτή την εξέγερση συντελέστηκε μια πραγματική γενοκτονία, σχεδόν 40.000 μουσουλμάνοι Τούρκοι σκοτώθηκαν. Η ανθρωπότητα ακόμη σιωπά απέναντι σε αυτή τη μαζική δολοφονία», συνέχισε.

 

Παράλληλα ο Μπαχτσελί «συμβούλευσε» τους απόγονους «των δολοφόνων που τρέφονται από το αίμα των μουσουλμάνων Τούρκων» να «μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας» όπως και να εγκαταλείψουν «τις προκλήσεις και τις παρενοχλήσεις αμέσως».

 

«Γιατί δεν έχει έρθει ακόμη η ρεβάνς για την εξέγερση, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει κλείσει ακόμη», έγραψε και κατέληξε: «Το αίμα μας είναι ακόμη στο έδαφος εκεί και όταν έρθει η ώρα θα πληρώσουν το τίμημα».

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM