Αυτός ο άνθρωπος είχε βγάλει εισιτήριο και με τις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines

Αυτός ο άνθρωπος είχε βγάλει εισιτήριο και με τις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines Facebook Twitter
7

Αν οι πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας Marca είναι σωστές τότε ο Ολλανδός ποδηλάτης Μάαρτεν ντε Γιόνγκε είναι ίσως ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου, αφού έπαιξε δύο φορές με το θάνατο και κέρδισε.

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η εφημερίδα, είχε βγάλει δύο φορές εισιτήριο με τις δύο μοιραίες πτήσεις της Malaysia Airlines αλλά ακύρωσε το ταξίδι του και τις δύο φορές την τελευταία στιγμή!

Την πρώτη φορά ο ποδηλάτης που αγωνίζεται με ομάδα της Μαλαισίας είχε βγάλει εισιτήριο με τη μοιραία πτήση του Μαρτίου αλλά προέκυψε έξτρα αγώνας και το ακύρωσε.

Τώρα και πάλι ήταν να επιβιβαστείς το αεροσκάφος που καταρρίφθηκε πάνω από την Ουκρανία, όμως και πάλι ακύρωσε την επιβίβαση του επειδή βρήκε φθηνότερο εισιτήριο με άλλη εταιρεία.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

6 σχόλια
Εγώ θέλω να μου πει με ποιές πτήσεις θέλει να πετάξει και αν τυχόν ακυρώσει την επιβίβαση του να με ειδοποιήσει τάχιστα να προλάβω να βγω από το αεροπλάνο.