To "bacha bazi", το πιο ταπεινωτικό σεξουαλικό έθιμο εναντίον αντρών εξακολουθεί να ζει στο Αφγανιστάν

2

Πριν από λίγα χρόνια, ο φωτογράφος Barat Ali Bator έφερε στο φως, μέσα από ένα σκληρό, ωστόσο απολύτως αποκαλυπτικό φωτογραφικό project, ένα έθιμο ντροπής του Αφγανιστάν: τους σκλάβους του "bacha bazi", μικρά αγόρια που πωλούνται και αγοράζονται για να ικανοποιήσουν τα κρυμμένα πάθη των αντρών του Αφγανιστάν. 

Τα «αγόρια χωρίς γένια» που τα ντύνουν και τα βάφουν σαν κοπέλες, που καλούνται να χορέψουν αισθησιακούς χορούς σε συγκεντρώσεις πλουσίων και να συνοδεύσουν ηλικιωμένους -ή νεότερους- άντρες σε κλειστές τελετές σεξουαλικής διασκέδασης υποτίθεται ότι πριν από λίγο καιρό είχαν τεθεί σε προγράμματα προστασίας ανθρωπιστικών οργανώσεων. 

Είχε γίνει επίσης γνωστό, ότι μετά το αποκαλυπτικό project του Bator η κυβέρνηση είχε κηρύξει παράνομο το τελετουργικό του "bacha bazi", ύστερα από δεκαετίες και ενώ είχε δημιουργηθεί η πεποίθηση ότι μόνο οι Ταλιμπάν μπορούσαν να τα βάλουν με τους «άγραφους» νόμους όσων συντηρούσαν αυτό το φαινόμενο.

Όμως, οι τελετές μύησης συνεχίζονται. Πριν από λίγους μήνες στο YouTube ανέβηκε ακόμη ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο από ανάλογη τελετή: δύο αγόρια, το ένα ντυμένο κορίτσι, να λικνίζονται κάτω από τα βλέμματα δεκάδων αντρών σε έναν χορό που μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ. 

Το έθιμο των σεξουαλικών σκλάβων του Αφγανιστάν συντηρείται μέχρι τώρα... Το τελευταίο βίντεο, με ένα αγόρι ντυμένο στα λευκά να λικνίζεται, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, σε τελετή μύησης, ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 24 Δεκεμβρίου του 2017. Δείτε το εδώ...

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια