Βασιλιάς Κάρολος: Καταβεβλημένος στο πρώτο του μήνυμα μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο

Τα κόκκινα μάτια και τα πρησμένα χέρια του βασιλιά Καρόλου στο πρώτο του μήνυμα Facebook Twitter
Βασιλιάς Κάρολος, φωτ: Youtube
0

Το πρώτο βίντεο του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο, μεταδόθηκε σήμερα με αφορμή την βρετανική ημέρα της Κοινοπολιτείας. 

Στο σημερινό προγραμματισμένο βιντεοσκοπημένο μήνυμα που προκάλεσε ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του, ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίστηκε με κόκκινα μάτια και πρησμένα χέρια. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρησμένα άκρα του Καρόλου δεν είναι κάτι καινούργιο και έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης αρκετές φορές στο παρελθόν. Ακόμη και στην τελετή στέψης του. Μάλιστα και ο ίδιος έχει αστειευτεί κάνοντας λόγο για «δάχτυλα - λουκάνικα».

«Η Κοινοπολιτεία είναι σαν τα καλώδια ενός σπιτιού, και οι άνθρωποί της, η ενέργειά μας και οι ιδέες μας είναι το ρεύμα που διαπερνά αυτά τα καλώδια. Μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, δυναμώνουμε με την ανταλλαγή προοπτικών και εμπειριών και με την προσφορά και τον δανεισμό των μυριάδων τρόπων με τους οποίους ο καθένας μας έχει αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της εποχής μας», γράφτηκε στο Instagram της βασιλικής οικογένειας, όπου αναρτήθηκε και απόσπασμα της δήλωσης του βασιλιά Καρόλου. 

Ο βασιλιάς Κάρολος στο σημερινό του μήνυμα πέντε βδομάδες μετά την έναρξη των θεραπειών του για την αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη είπε: «Έχοντας πρόσφατα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά μου, μου ζεσταίνει την καρδιά να αναλογίζομαι τον τρόπο με τον οποίο η Κοινοπολιτεία ήταν μια σταθερά σε όλη μου τη ζωή – μια πολύτιμη πηγή δύναμης, έμπνευσης και υπερηφάνειας [...]Τις τελευταίες εβδομάδες, συγκινήθηκα βαθύτατα από τις εξαιρετικά ευγενικές και διακριτικές ευχές σας για την υγεία μου και, σε αντάλλαγμα, δεν μπορώ παρά να συνεχίσω να σας υπηρετώ, στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, σε όλη την Κοινοπολιτεία», είπε ο βασιλιάς Κάρολος στο μήνυμα του στον βρετανικό λαό. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επτά στους 10 Αμερικανούς δεν θεωρεί την Ουκρανία υπεύθυνη για την έναρξη του πολέμου

Διεθνή / Επτά στους 10 Αμερικανούς δεν θεωρεί την Ουκρανία υπεύθυνη για την έναρξη του πολέμου

Η δημοσκόπηση αποκάλυψε επίσης ότι οι Αμερικανοί εμφανίζονται διχασμένοι όσον αφορά την πρόταση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να λάβει η Ουάσινγκτον μερίδιο των ουκρανικών ορυκτών
LIFO NEWSROOM
Το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής : Όχι σε διαπραγμάτευση για την Ουκρανία, χωρίς την Ουκρανία

Διεθνή / Το προσχέδιο της Συνόδου Κορυφής: Όχι σε διαπραγμάτευση για την Ουκρανία, χωρίς την Ουκρανία

Η ΕΕ επιμένει ότι οποιαδήποτε κατάπαυση του πυρός πρέπει να αποτελεί μέρος μιας συνολικής ειρηνευτικής συμφωνίας, συνοδευόμενης από ισχυρές εγγυήσεις ασφαλείας
LIFO NEWSROOM
Ρουμανία: Συλλήψεις για σχέδιο ανατροπής του πολιτεύματος, με εμπλοκή 101χρονου στρατιωτικού

Διεθνή / Ρουμανία: Συλλήψεις για σχέδιο ανατροπής του πολιτεύματος, με εμπλοκή 101χρονου στρατιωτικού

Η ένταση στη Ρουμανία έχει κορυφωθεί από τον Δεκέμβριο, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε τις προεδρικές εκλογές, επικαλούμενο πιθανή ρωσική παρέμβαση υπέρ του ακροδεξιού Καλίν Γκεοργκέσκου
LIFO NEWSROOM