Βρετανός πλήρωσε 230.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτισσα: «Είμαι εθισμένος στο TikTok»

Βρετανός πλήρωσε 230.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάζει με Κορεάτισσα: «Είμαι εθισμένος στο TikTok» Facebook Twitter
Φωτ: Oli London/Instagram
0

Ένας Βρετανός influencer, που παραδέχθηκε ότι έχει «εμμονή» με τις πλαστικές, υποβλήθηκε πρόσφατα σε νέα επέμβαση για να μοιάζει με Κορεάτισσα γυναίκα

Ο Όλι Λόντον λέει ότι προσπαθεί να δείχνει πιο θηλυκός από τότε που ανακάλυψε την επιτυχία, που έχουν οι influencers από την Κορέα στο TikTok. 

Ο 32χρονος από το Λονδίνο υποβλήθηκε έκανε πρόσφατα λίφτινγκ για ένατη φορά και υποβλήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα επεμβάσεων για να αλλάξει τα αντρικά χαρακτηριστικά του προσώπου του σε γυναικεία.

Από το 2014 έχει ξοδέψει συνολικά σε χειρουργικές επεμβάσεις πάνω από 230.000 λίρες.

Αν και θεωρεί ότι αξίζει τον κόπο λόγω των ευκαιριών στα social media, ο Όλι παραδέχεται ότι έχασε φίλους και συγγενείς εξαιτίας των επιλογών του, με τη μητέρα και την αδερφή του να τον «απαρνιούνται».

«Είμαι εθισμένος στο TikTok που έχει ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στον τρόπο με τον οποίο βλέπω τον εαυτό μου. Περνάω περίπου οκτώ ώρες την ημέρα στην εφαρμογή και κάνω συνεχώς βίντεο - είναι απλώς ένα μέρος της καθημερινότητάς μου. Έχω αρκετά εμμονική και παρορμητική προσωπικότητα. Ανακάλυψα όμορφες Κορεάτισσες στο TikTok και αποφάσισα ότι θέλω να τους μοιάσω», εξηγεί.

Αυτή την εποχή βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις που έκανε στις 8 Απριλίου.

Εκεί επισκέφθηκε μια κλινική για 3D face lift, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανόρθωση φρυδιών, μετώπου, ματιών, χειλιών, λαιμού και σαγονιού μαζί με χαμήλωμα της γραμμής των μαλλιών και μείωση των οστών του πηγουνιού για να φαίνεται πιο θηλυκό.

«Ερωτεύτηκα την εμφάνιση των Κορεατών όταν έζησα εκεί το 2013. Από τότε έχω κολλήσει με το look. Αλλά πρόσφατα, ανακάλυψα πόσο χαριτωμένες και όμορφες είναι οι Κορεάτισσες influencers, οπότε αποφάσισα να υποβληθώ σε επέμβαση για να τους μοιάσω. Έχω εμμονή με το TikTok, επομένως, από επιχειρηματική σκοπιά, είναι λογικό να συνεχίζω τις επεμβάσεις», λέει.

Και συνεχίζει: «Τον τελευταίο χρόνο, έλαβα πολύ μίσος στο διαδίκτυο από τρολ που έλεγαν ότι έχω διπλοσάγονο και με αποκαλούσαν άσχημο. Έχω συνηθίσει το μίσος, αλλά είχε αρχίσει να με κάνει να νιώθω δυστυχισμένο. Αποφάσισα να δείχνω πιο χαριτωμένος και θηλυκός και γι' αυτό έκανα περισσότερες επεμβάσεις. Άλλωστε είμαι gender fluid και πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν αν είμαι αγόρι ή κορίτσι».

Ο Όλι Λόντον σχεδιάζει να αντικαταστήσει επίσης την γκαρνταρόμπα του με φορέματα και φούστες για να δείχνει «χαριτωμένος». 

«Είμαι ακόμα στην Τουρκία και αναρρώνω, αλλά κατάφερα να φορέσω ένα φόρεμα και να δω τη νέα μου εμφάνιση. Ένιωσα καταπληκτικά. Πάντα λέω ότι είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, αλλά αυτή τη φορά δεν έχω νιώσει ποτέ καλύτερα. Δεν θα αγγίξω ξανά το πρόσωπό μου, αλλά μπορεί να αλλάξω το σώμα μου. Έχω σκεφτεί να βάλω εμφυτεύματα στήθους, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος. Νιώθω ήδη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά δεν θα βιαστώ να αλλάξω το σώμα μου. Αν και μπορεί να δηλώνω γυναίκα στο μέλλον», σημειώνει.

Παρά το γεγονός ότι αισθάνεται ευχαριστημένος με την εμφάνισή του, η οικογένεια και οι φίλοι του δεν νιώθουν το ίδιο.

«Με έχουν απαρνηθεί η μαμά και η αδερφή μου, κάτι που με πληγώνει. Έχω χάσει και φίλους - νομίζουν ότι είμαι άρρωστος στο μυαλό. Αλλά εξακολουθώ να είμαι το ίδιο άτομο, απλά δείχνω διαφορετικός», καταλήγει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM
Γυναίκα στις ΗΠΑ γέννησε λάθος μωρό - Της εμφύτευσαν λάθος γονιμοποιημένα ωάρια

Διεθνή / Έκανε μήνυση σε κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης, επειδή γέννησε το μωρό άλλου ζευγαριού χωρίς να το γνωρίζει

Παρά το λάθος, η γυναίκα θέλησε να κρατήσει το παιδί και μεγάλωσε το μωρό για αρκετούς μήνες μέχρι να δοθεί η κηδεμονία στους βιολογικούς γονείς του
LIFO NEWSROOM