Έγκλημα στη Γερμανία: Πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς και άλλους τέσσερις συγγενείς του

Έγκλημα στη Γερμανία: Πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς και άλλους τέσσερις συγγενείς του Facebook Twitter
0

Ένας 26χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε τους γονείς του και άλλα τέσσερα μέλη της οικογένειάς του με ημιαυτόματο όπλο, στη νοτιοδυτική Γερμανία.

Στη συνέχεια τηλεφώνησε στην αστυνομία και περίμενε να φτάσουν οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν, ανέφεραν οι γερμανικές αρχές.

Ο νεαρός Γερμανός πολίτης ο οποίος είχε άδεια οπλοκατοχής για λόγους αναψυχής, κρατείται και θα ανακριθεί όταν φτάσει ο δικηγόρος του, είπε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Ράινερ Μέλερ.

«Μέσα στο σπίτι και στην πίσω πλευρά του βρέθηκαν έξι νεκροί, τρεις άνδρες ηλικίας 36, 65 και 69 ετών και τρεις γυναίκες 36, 56 και 62 ετών», είπε ο Μέλερ, διευκρινίζοντας ότι τα δύο από τα θύματα ήταν οι γονείς του δράστη.

Άλλοι δύο άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και ο ένας από αυτούς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Δύο παιδιά ηλικία 12 και 14 ετών τραυματίστηκαν ελαφρά.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη το κίνητρο, αλλά υποθέτουμε ότι επρόκειτο για οικογενειακή τραγωδία, καθώς όπως αντιλαμβανόμαστε, ήταν όλοι συγγενείς μεταξύ τους», πρόσθεσε ο Μέλερ.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον 26χρονο να τους περιμένει, άοπλος, έξω από το σπίτι, ένα πανδοχείο όπου ζούσαν και ορισμένα μέλη της οικογένειας.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πόλη Ροτ αμ Ζέε, στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης, που απέχει περίπου 135 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φραγκφούρτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM
Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM