Εκκενώνεται το Ανάκτορο των Βερσαλλιών στο Παρίσι, για τρίτη φορά

Εκκενώνεται το Ανάκτορο των Βερσαλλιών στο Παρίσι, για τρίτη φορά Facebook Twitter
Φωτ.: Château de Versailles
0

Η τρίτη εκκένωση από το Σάββατο γίνεται αυτή την ώρα στο Ανάκτορο των Βερσαλλιών στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο το Σάββατο όσο και την Τρίτη, το Ανάκτορο των Βερσαλλιών εκκενώθηκε επίσης, έπειτα από απειλή για βόμβα.

«Αγαπητοί επισκέπτες, για λόγους ασφαλείας, το Παλάτι των Βερσαλλιών εκκενώνεται από τους επισκέπτες. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του, επικαλούμενο λόγους ασφαλείας. Σύμφωνα με το BMFTV, υπήρξε απειλή για βόμβα. 

Νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης επίσης, εκκενώθηκαν αεροδρόμια της Γαλλίας, έπειτα από απειλές για βόμβα. Το Γαλλικό πρακτορείο, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, έκανε λόγο για εκκένωση έξι αεροδρομίων των πόλεων Λιλ, Μπρον (κοντά στη Λιόν), Τουλούζη, όπως και στο Μποβέ, που απέχει περίπου 80 χιλιόμετρα από το κέντρο του Παρισιού. 

Τα δύο από αυτά τα αεροδρόμια- της Λιλ και το Μποβέ- έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media, ενώ η περιφέρεια όπου βρίσκεται το αεροδρόμιο του Μπρον ανακοίνωσε ότι η απειλή για βόμβα αποδείχθηκε φάρσα.

Το αεροδρόμιο της Νίκαιας έκανε λόγο για διαφορετικού τύπου συναγερμό, καθώς εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένη βαλίτσα στο terminal 1.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM