Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία: Πάνω από 23 τραυματίες

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία: Πάνω από 23 τραυματίες Facebook Twitter
0

Μεγάλη έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εργοστάσιο στην Τουρκία, στην περιοχή του Σαγγάριου.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες υπάρχουν τουλάχιστον 23 τραυματίες, από την έκρηξη σε εργοστάσιο ζυμαρικών στην Τουρκία, κοντά σε σταθμό διοδίων εθνικής οδού.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα γύρω νοσοκομεία από ιατρικές ομάδες. Ανακοινώθηκε ότι ένας από τους τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Μετά την έκρηξη ξέσπασε φωτιά στο εργοστάσιο. Κατόπιν ειδοποίησης, στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα και πυροσβεστικές δυνάμεις.

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία: Πάνω από 23 τραυματίες Facebook Twitter

Ο δήμαρχος, Γιουσούφ Αλεμντάρ, δήλωσε πως η έκρηξη ήταν ισχυρή και προήλθε πιθανόν από την αποθήκη, ενώ πρόσθεσε πως δεν υπάρχει κατοικημένη περιοχή γύρω από το εργοστάσιο. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε κοντινά νοσοκομεία για ιατρική περίθαλψη, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν τις προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο.

Έκρηξη σε εργοστάσιο στην Τουρκία: Πάνω από 23 τραυματίες Facebook Twitter

Ο βαλής (κυβερνήτης) της περιοχής του Σαγγαρίου, Γιασάρ Καραντενίζ, επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για νεκρούς, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθούν τα αίτια της έκρηξης.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Διεθνή / Διπλωματική ένταση μεταξύ Νέας Ζηλανδίας και Νήσων Κουκ – Διαφωνία για το διαβατήριο και συνεργασία με την Κίνα

Η Νέα Ζηλανδία, μέσω του υπουργού Εξωτερικών Ουίνστον Πίτερς, επανέλαβε ότι η έκδοση διαβατηρίου, η πλήρης ανεξαρτησία και η ένταξη στον ΟΗΕ είναι εφικτά μόνο για πλήρως ανεξάρτητες χώρες
LIFO NEWSROOM
Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Διεθνή / Εκτέλεση θανατοποινίτη στην Αλαμπάμα με «απάνθρωπη» μέθοδο

Η μέθοδος εκτέλεσης με εισπνοή αζώτου, με την οποία ο θάνατος προκαλείται από υποξία (έλλειψη οξυγόνου), επικρίνεται έντονα από τον ΟΗΕ, που επισημαίνει πως δεν είναι «δοκιμασμένη» και ότι ενδέχεται να αποτελεί μορφή «βασανιστηρίου», «απάνθρωπης ή ταπεινωτικής μεταχείρισης»
LIFO NEWSROOM