Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Πιστόριους

Ελεύθερος με εγγύηση αφέθηκε ο Πιστόριους Facebook Twitter
4

Ο Όσκαρ Πιστόριους αφέθηκε ελεύθερος μετά την καταβολή εγγύησης και θα επιστρέψει στο δικαστήριο για να μάθει την ποινή του για το φόνο εξ αμελείας της συντρόφου του Ρίβα Στέενκαμπ.

Η δικαστής που τον απάλλαξε από την βαρύτερη κατηγορία της προμελετημένης δολοφονίας είπε: "Δεν αποδείχθηκε ότι ο κατηγορούμενος είναι ένοχος για φόνο εκ προμελέτης. Δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία που να το αποδεικνύουν. Προκύπτει λοιπόν ότι ο κατηγορούμενος θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος για δολοφονία. Είμαι της γνώμης ότι ο κατηγορούμενος ενήργησε υπερβολικά γρήγορα και έκανε υπερβολική χρήση βίας. Στις συνθήκες αυτές, είναι σαφές πως επέδειξε αμέλεια".

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης μέχρι και 15 έτη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM
Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Διεθνή / Η Ευρώπη έχει τα χρήματα για να σώσει την Ουκρανία, χρειάζεται όμως βούληση

Η στρατηγική των ΗΠΑ για την ειρήνη φαίνεται να βασίζεται στον κατευνασμό του Κρεμλίνου. Άλλοι σύμμαχοι πρέπει να αναλάβουν δράση για να διαμορφώσουν το τελικό παιχνίδι του πολέμου.
LIFO NEWSROOM
Διχασμένοι οι Μαερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Διεθνή / Διχασμένοι οι Αμερικανοί για τον Τραμπ - Τι δείχνει δημοσκόπηση του CNN

Oι Αμερικανοί αξιολογούν τις επιδόσεις του Ντόναλντ Τραμπ με βάσει τη δημοφιλία του, το αν έχει θέσει σωστές προτεραιότητες και το αν η πολιτική του οδηγεί τη χώρα στη σωστή κατεύθυνση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
...θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος. Δηλαδή τον απάλλαξαν από την κατηγορία "φόνος εκ προμελέτης" επειδή είναι της άποψης ότι κινδύνευε η ζωή του - με ό,τι αυτό σημαίνει!Εγώ πίστευα πως τον απάλλαξαν από την παραπάνω κατηγορία επειδή είναι της άποψης ότι έπεσε σε μια παροδική παραφορά, ότι δηλαδή δεν επιθυμούσε και δεν σχεδίαζε από πριν πατήσει η άτυχη κοπέλα στο σπίτι του να τη δολοφονήσει... Όχι πως είναι της άποψης πως η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο.