«Εντελώς ντροπιαστικό»: Αντιδράσεις για το σχόλιο της British Airways στον αγώνα Αγγλίας - Ουαλίας

«Εντελώς ντροπιαστικό»: Αντιδράσεις για το σχόλιο της British Airways στον αγώνα Αγγλίας - Ουαλίας Facebook Twitter
Η ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας στη διάρκεια προπόνησης. EPA/Alex Davidson / POOL
0

Κύμα αντιδράσεων πυροδότησε η British Airways που ευχήθηκε στην ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας «καλή τύχη» πριν τον τελικό απέναντι στην Ουαλία στο Autumn Nations Cup. 

«Καλή τύχη στην ομάδα ράγκμπι της Αγγλίας εναντίον της Ουαλίας σήμερα», έγραψε σε ανάρτηση στο Twitter. 

«Εντελώς ντροπιαστικό»: Αντιδράσεις για το σχόλιο της British Airways στον αγώνα Αγγλίας - Ουαλίας Facebook Twitter

Αρκετοί δημοσιογράφοι αλλά και υποστηρικτές σχολίασαν αρνητικά την στάση του εθνικού αεροπορικού μεταφορέα του Ηνωμένου Βασιλείου, με τον αρθρογράφο Πολ Γουίλιαμς του Rugby World Magazine να γράφει: «Όταν οι εταιρίες αντιλαμβάνονται τα πράγματα με εντυπωσιακά λάθος τρόπο». 

Άλλοι χρήστες χαρακτήρισαν την ανάρτηση ως «απερίσκεπτη» και «εντελώς ντροπιαστική», ενώ κάποιοι αμφισβήτησαν μέχρι και την ακεραιότητα της British Airways που εκπροσωπεί το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Η YesCymru, καμπάνια για την ανεξαρτησία της Ουαλίας, έγραψε: «Για να είμαστε ξεκάθαροι, ακόμη και όταν η Ουαλία γίνει ανεξάρτητη, θα εξακολουθεί να παραμένει συστατικό στοιχείο του νησιού της Βρετανίας. Το brand σας δεν είναι UK Airways, είναι British Airways. Σε κάθε περίπτωση, έχουμε φτάσει στα όριά μας με αυτή την άνιση, διαλυμένη ένωση. Καιρός για αλλαγή». 

«Εντελώς ντροπιαστικό»: Αντιδράσεις για το σχόλιο της British Airways στον αγώνα Αγγλίας - Ουαλίας Facebook Twitter

Πολλοί ήταν ωστόσο οι χρήστες που έσπευσαν να επισημάνουν πως η British Airways δημοσιεύει τακτικά μηνύματα υποστήριξης για την ομάδα της Αγγλίας στο πλαίσιο της ιδιότητας ως «πρώτος βασικός εταίρος». 

Μετά το σάλο που προκλήθηκε η British Airways διέγραψε το επίμαχο tweet και ζήτησε συγγνώμη, σημειώνοντας: «Είμαστε περήφανοι χορηγοί της ομάδας ράγκμπι της Αγγλίας αλλά σε αυτή την περίπτωση χωρίς να το θέλουμε, βγήκαμε οφσάιντ, κάτι για το οποίο ζητούμε συγγνώμη».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM