Έριξαν πάλι αυγό στον βασιλιά Κάρολο

Νέα επίθεση εναντίον του βασιλιά Καρόλου με αυγό Facebook Twitter
0

Ο βασιλιάς Κάρολος δέχτηκε ένα αυγό για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα σήμερα, με την αστυνομία να συλλαμβάνει έναν άνδρα για την επίθεση. 

Οι σωματοφύλακες επενέβησαν γρήγορα για να απομακρύνουν τον μονάρχη από το σημείο της φασαρίας στην πλατεία St George's στο Luton. 

Η αστυνομία του Bedfordshire επιβεβαίωσε ότι ένας ύποπτος, περίπου 20 ετών, συνελήφθη και ανακρίνεται. 

Ο 74χρονος Κάρολος δεν θορυβήθηκε από το περιστατικό και επέστρεψε γρήγορα στις χειραψίες με τους πολίτες. 

Η προηγούμενη επίθεση με αυγό, είχε συμβεί τον Νοέμβριο και καταγράφηκε σε βίντεο. Ο 23χρονος δράστης είχε τεθεί υπό κράτηση και αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε» του απάντησε

Διεθνή / Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε», του απάντησε

«Τους είπες ότι ένα χρόνο αφότου γυρίσαμε το "L.A. Confidential" πέταξες στη Σαβάνα μόνο και μόνο για να περάσεις χρόνο μαζί μου;» συνέχισε o Σπέισι σε βίντεο, με το οποίο απάντησε στις νέες καταγγελίες
LIFO NEWSROOM