Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου (τελικά) κέρδισε και φέτος [ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ]

Eurovision 2021: Η Έλενα Παπαρίζου (τελικά) κέρδισε και φέτος [ΕΙΚΟΝΕΣ&ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
Instagram
0

Μπορεί η Ιταλία να πήρε το έπαθλο μετά από αμέτρητες συμμετοχές στην Eurovision. Μπορεί η Ελβετία και η Γαλλία να αισθάνθηκαν μία ψυχρολουσία με το τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η Ελλάδα με τη Stefania να χάρηκε που πήρε μία θέση στη δεκάδα - που είχε να μπει από το 2013- αλλά και η θέση της Κύπρου να ικανοποίησε μόνο όσους συγκεντρώνονταν έξω από το ΡΙΚ κατά καιρούς για να διαμαρτυρηθούν για τα «δεινά και ανίερα» που πρέσβευε το «El Diablo» αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι η Έλενα Παπαρίζου είναι η Mrs. Eurovision.

2005 νικήτρια με το «My Number One». 16 χρόνια μετά επανέλαβε τον άθλο της. Ξαναπαρουσίασε το ίδιο τραγούδι, την ίδια χορογραφία, με ένα αρκετά διαφορετικό φόρεμα - αλλά το ίδιο λαμπερό- από την ταράτσα του New York Hotel αυτή τη φορά, αλλά με το ίδιο πάθος.

Κέρδισε τις εντυπώσεις και τα καλύτερα σχόλια. Η ίδια ανάρτησε το σχετικό βίντεο αλλά και φωτογραφίες με τους συνεργάτες της από την εμφάνισή της ευχαριστώντας μεταξύ άλλων και τον Φωκά Ευαγγελινό για το χορευτικό τους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM