Γαλλία: 31χρονη σκότωσε τον 10χρονο ανιψιό της, νεκρό βρέθηκε και το νεογέννητο παιδί της

Γαλλία: 31χρονη σκότωσε τον 10χρονο ανιψιό της, νεκρό βρέθηκε και το νεογέννητο παιδί της Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EPA
0

Μια 31χρονη γυναίκα στη Γαλλία σκότωσε με αλλεπάλληλες μαχαιριές τον 10χρονο ανιψιό της, τραυμάτισε σοβαρά την 4χρονη ανιψιά της, ενώ νεκρό στο ίδιο σπίτι βρέθηκε το νεογέννητο παιδί της.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε σε σπίτι στο Λιμέ, στα προάστια του Παρισιού, την παραμονή των Χριστουγέννων. Η 4χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι που εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, εντόπισαν νεκρό το νεογέννητο παιδί της 31χρονης. Βρέθηκε στο πάτωμα του διαμερίσματος και δεν έφερε εμφανή τραύματα, αλλά κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκαν «σωματικές βλάβες» σύμφωνα με την εισαγγελία των Βερσαλλιών, που δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες.

Στο σπίτι είχαν συγκεντρωθεί για την παραμονή των Χριστουγέννων πέντε ενήλικες και τρία παιδιά. Η οικογένεια μετακόμισε πριν από λίγους μήνες εκεί, σύμφωνα με τους γείτονες.

Ένοικος του κτιρίου περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι ξύπνησε από τις «φρικτές κραυγές». Ψάχνοντας να δει τι συνέβη, είδε από τη βεράντα στην παιδική χαρά «τον γείτονά μου, τον θείο, που ούρλιαζε ζητώντας βοήθεια και έκανε μαλάξεις στον ανιψιό του».

Ο γείτονας βοήθησε τον θείο στην προσπάθεια να κρατήσουν ζωντανό το παιδί μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο, 15-20 λεπτά αργότερα. Όμως, το αγόρι είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και οι διασώστες δεν μπόρεσαν να το επαναφέρουν.

Η 31χρονη δράστης, που εργάζεται στον δήμο του Λιμέ, συνελήφθη και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά πήρε γρήγορα εξιτήριο. Η γυναίκα σύμφωνα με αστυνομική πηγή έλεγε ότι είναι «δαιμονισμένη» και είχε πληγές στους καρπούς της. Άλλη πηγή ανέφερε ότι η 31χρονη ήταν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, ενώ δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχω τέσσερις ημέρες ζωής» ισχυρίζεται η γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση

Διεθνή / H γυναίκα που κατηγόρησε τον πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση λέει ότι έχει λίγες ημέρες ζωής έπειτα από τροχαίο

Η γυναίκα επίσης υποστήριξε ότι είχε πέσει θύμα trafficking από τον δισεκατομμυριούχο Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος ήταν φίλος του δούκα της Υόρκης
LIFO NEWSROOM
Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

Διεθνή / Adolescence: Η «Εφηβεία» του Netflix θα προβληθεί δωρεάν σε όλα τα γυμνάσια και λύκεια του Ηνωμένου Βασιλείου

«Αυτή είναι μια σημαντική πρωτοβουλία για να ενθαρρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους μαθητές να δουν τη σειρά», δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ
LIFO NEWSROOM