Γαλλία: Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του στην είσοδο ενός τεμένους στην Λιλ

Γαλλία: Οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του στην είσοδο ενός τεμένους στην Λιλ Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
1

Η γαλλική αστυνομία αναζητεί σήμερα έναν οδηγό, ο οποίος έπεσε με το αυτοκίνητό του στην είσοδο ενός τεμένους σε προάστιο της Λιλ, στη νότια Γαλλία, όπως ανακοίνωσε μια πηγή της αστυνομίας.

Στο περιστατικό, το οποίο σημειώθηκε περίπου τα μεσάνυχτα, δεν τραυματίστηκε κανένας.

Η Γαλλία βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από ένα κύμα ισλαμιστικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια στις οποίες έχουν σκοτωθεί περισσότεροι από 240 άνθρωποι.

«Το αυτοκίνητο πέρασε με τη βία τις πόρτες του τεμένους Αλ Γουιφάκ», είπε η αστυνομική πηγή στο Reuters.

Ένας αξιωματούχος της νομαρχίας δήλωσε στην τοπική εφημερίδα Voix Du Nord ότι το περιστατικό δεν δείχνει να έχει «ρατσιστικό» χαρακτήρα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια