Γιατροί χωρίς Σύνορα: Μας βομβάρδιζαν για μισή ώρα, αν και είχαμε ενημερώσει ΗΠΑ & Αφγανιστάν

Γιατροί χωρίς Σύνορα: Μας βομβάρδιζαν για μισή ώρα, αν και είχαμε ενημερώσει ΗΠΑ & Αφγανιστάν Facebook Twitter
0

"Να χυθεί γρήγορα άπλετο φως" σε αυτή την επίθεση στην οποία τουλάχιστον εννέα εργαζόμενοι της οργάνωσης σκοτώθηκαν και που μπορεί να οφείλεται σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή ζητούν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, οι οποίοι και μαρτυρούν πως ο βομβαρδισμός του νοσοκομείου στην Κουντούζ του Αφγανιστάν συνεχίστηκε "για περισσότερο από 30 λεπτά" αφού η μη κυβερνητική οργάνωση είχε ειδοποιήσει τον αμερικανικό και τον αφγανικό στρατό πως το νοσοκομείο είχε πληγεί από μία πρώτη αεροπορική επιδρομή στη διάρκεια της νύχτας. δήλωσαν σήμερα οι MSF.

Το ΝΑΤΟ ανέφερε ότι για την επίθεση ίσως να ευθύνονται οι αμερικανικές δυνάμεις, ενώ εκπρόσωπος των δυνάμεων των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν παραδέχθηκε ότι οι αμερικανικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αεροπορική επιδρομή στην Κουντούζ και ότι εξαιτίας αυτής θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί «παράπλευρες απώλειες» σε ιατρικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Διεθνή / «Βοηθήστε το κορίτσι»: Πώς τα παιχνίδια για κινητά τηλέφωνα βγάζουν κέρδος προωθώντας τον μισογυνισμό

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών για κινητά φαίνεται να χρησιμοποιούν θέματα ενδοοικογενειακής κακοποίησης, εξευτελισμού και μισογυνισμού για να προωθήσουν τα downloads
LIFO NEWSROOM
«Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

Διεθνή / «Ες αύριον τα σπουδαία» λέει ο Τραμπ για Ουκρανία: «Μπορεί ακόμη να υπογραφεί η συμφωνία»

«Απλώς πιστεύω ότι θα έπρεπε να είναι πιο ευγνώμων», είπε για τον Ζελένσκι - Προανήγγειλε συμφωνία ελεύθερου εμπορίου με την Αργεντινή και τον «σπουδαίο ηγέτη», Χαβιέρ Μιλέι 
LIFO NEWSROOM