Χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν στην Ουάσινγκτον κατά Ντόναλντ Τραμπ πριν την ορκωμοσία του

Χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν στην Ουάσιγκτον κατά Ντόναλντ Τραμπ πριν την ορκωμοσία του Facebook Twitter
Φωτ. από τις διαδηλώσεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ
0

Χιλιάδες πολίτες κατέκλισαν την Ουάσινγκτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν κατά του Ντόναλντ Τραμπ, ενόψει της ορκωμοσίας του.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χιλιάδες πολίτες διαδηλώνουν σε κεντρικούς δρόμους της Ουάσινγκτον, λίγες ώρες πριν ο Ντόναλντ Τραμπ ορκιστεί στο Καπιτώλιο, σηματοδοτώντας την επίσημη έναρξη της δεύτερης θητείας του ως πρόεδρος.

Οι πολίτες διαδηλώνουν μεταξύ άλλων για τη Δημοκρατία, τη μετανάστευση, τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ+ αλλά και την αστυνομική βία

Αρκετοί Αμερικανοί, μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, έχουν εκφράσει την απόλυτη απογοήτευσή τους για τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ, ενώ κάποιοι φαίνεται ότι σκέφτονται ακόμη και να μεταναστεύσουν.

Εκτός από την Ουάσινγκτον, μικρότερες διαδηλώσεις κατά της ορκωμοσίας του Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποιήθηκαν επίσης στη Νέα Υόρκη και το Σιάτλ.

Οι διαδηλωτές στην Ουάσινγκτον σήμερα, κατέβηκαν σε τρία διαφορετικά πάρκα προτού ξεκινήσουν να κατευθύνονται προς το μνημείο του Λίνκολν. 

Ο Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνεται πως ξεκίνησε τους εορτασμούς πριν από την ορκωμοσία του, σε μια ιδιωτική εκδήλωση στο γκολφ κλαμπ του, όπου πραγματοποιήθηκε και επίδειξη πυροτεχνημάτων.

Με πληροφορίες από Pink News 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM