Η Γερμανική Κυβέρνηση "πρόθυμη" να ακούσει τον Σνόουντεν

Η Γερμανική Κυβέρνηση "πρόθυμη" να ακούσει τον Σνόουντεν Facebook Twitter
0

Εκπρόσωποι της Γερμανικής Κυβέρνησης δηλώνουν έτοιμοι να έρθουν ενώπιως ενωπίω με τον Έντουαρντ Σνόουντεν και να ακούσουν από τον ίδιο τι έχει να τους πει για την κατασκοπευτική δραστηριότητα της NSA, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC.

"Εάν το μήνυμα είναι ότι ο Κος Σνόουντεν επιθυμεί να μας δώσει πληροφορίες, τότε είμαστε πρόθυμοι να τις ακούσουμε" δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών, Χανς Πίτερ Φρίντριχ.

Ο δικηγόρος του 'φυγά' ΈΝτουαρντ Σνόουντεν, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αδιευκρίνιστο σημείο στη Ρωσία, δήλωσε πως μια τέτοια συνάντηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί μόνο στη Μόσχα αλλά επουδενί στη Γερμανία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Διεθνή / Συνάντηση Τραμπ - Ζελένσκι στο Βατικανό: Πώς άλλαξε την στάση των ΗΠΑ για την Ουκρανία

Ο Ζελένσκι χαρακτήρισε τη συνάντηση «δυνητικά ιστορική», αν οδηγήσει στην πολυπόθητη ειρήνη, ενώ εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου την περιέγραψε ως «πολύ εποικοδομητική»
LIFO NEWSROOM
Τουρκία: Για διαφθορά ή για το Kanal Istanbul οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν;

Διεθνή / Τουρκία: Για το Kanal Istanbul και όχι για διαφθορά οι δεκάδες συλλήψεις με διαταγή Ερντογάν

Η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για 53 άτομα, εκ των οποίων συνελήφθησαν τα 47, στο πλαίσιο έρευνας που αφορά τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ