Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφθηκε τον Ασάνζ στη φυλακή Facebook Twitter
0

Η Πάμελα Άντερσον επισκέφτηκε τον Τζούλιαν Ασάνζ στη φυλακή υψίστης ασφαλείας στο Λονδίνου όπου κρατείται. Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη κοινωνικού χαρακτήρα που δέχθηκε ο Ασάνζ μετά τη σύλληψη του τον τον Απρίλιο. 

«Δεν αξίζει να βρίσκεται σε φυλακή υψίστης ασφαλείας. Δεν διέπραξε καμία πράξη βίας, είναι ένας αθώος άνθρωπος» είπε η ηθοποιός μετά το τέλος της επίσκεψης. 

Η Πάμελα Άντερσον πρόσθεσε πως ο Ασάνζ είναι «αποκομμένος από τα πάντα», συμπεριλαμβανομένων των παιδιών του, χωρίς πρόσβαση σε καμία πληροφορία. «Είναι ένας καλός άνθρωπος, ένα απίστευτο άτομο. Τον αγαπώ και δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάει αυτή τη στιγμή. σχολίασε.  

Η Πάμελα Άντερσον είχε επισκεφθεί αρκετές φορές τον Ασάνζ κατά τη διάρκεια της επτάχρονης παραμονής του στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο, δημιουργώντας έτσι φημολογία για το αν η σχέση τους είναι απλά φιλική. Κατά την επίσκεψη της στη φυλακή η Άντερσον συνοδευόταν από τον αρχισυντάκτη των Wikieleaks, τον Κρίστιν Χράφνσον που είπε πως η συνάντηση της Άντερσον με τον Ασάνζ ήταν ιδιαιτέρως συγκινητική. 

«Ήταν σοκ για εμένα να βλέπω τον φίλο μου, έναν διανοούμενο, έναν εκδότη, έναν δημοσιογράφο που άλλαξε ον κόσμο της δημοσιογραφίας με το έργο του να κάθεται σε ένα κελί φυλακής υψίστης ασφαλείας» είπε ο Χραγφνσον και πρόσθεσε πως ο Ασάνζ είναι υποχρεωμένος να βρίσκεται για 23 ώρες την ημέρα στο κελί του. 

Ο Ασάνζ αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο έκδοσης στις ΗΠΑ, η υπόθεση του θα εξεταστεί στις 30 Μαΐου. Οι δικηγόροι του ιδρυτή των Wikilekaks έχουν πει στο CNN πως κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις φυλακή Belmarsh του Λονδίνου τον έχουν συναντήσει μόνο μία φορά από κοντά. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM