Η Ρωσία συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν το Ηνωμένο Βασίλειο

Η Ρωσία συνιστά στους πολίτες να αποφεύγουν το Ηνωμένο Βασίλειο Facebook Twitter
0

Ταξιδιωτική οδηγία προς τους πολίτες της να αποφεύγουν να μεταβαίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε την Παρασκευή η Ρωσία λόγω του «επιπέδου της τρομοκρατικής απειλής» στη χώρα, μετά την επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε 75 τραυματίες στο Μάντσεστερ.

«Η πρεσβεία της Ρωσίας στη Βρετανία συνιστά στους Ρώσους πολίτες να αποφεύγουν να ταξιδεύουν στη χώρα, ιδιαίτερα να επισκέπτονται τις μεγάλες πόλεις της, εκτός αν υπάρχει εξαιρετική ανάγκη», αναφέρεται σε ανακοίνωση της ρωσικής τουριστικής υπηρεσίας.

Η απόφαση αυτή «δικαιολογείται από το γεγονός ότι η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου αύξησε στο μέγιστο το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής στη χώρα», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση.

Το επίπεδο της τρομοκρατικής απειλής αυξήθηκε στο μέγιστο στη Βρετανία μετά την επίθεση της Δευτέρας σε συναυλία ποπ μουσικής στο Μάντσεστερ, πολλά από τα θύματα της οποίας ήταν έφηβοι και παιδιά.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM