ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο

ΗΠΑ: Η Τζιλ Μπάιντεν μεταμφιέστηκε σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αεροπλάνο Facebook Twitter
0

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η Τζιλ Μπάιντεν, μεταμφιέστηκε χθες σε αεροσυνοδό και σέρβιρε παγωτά σε αυτούς που την συνόδευαν σε πτήση, καταφέρνοντας να ξεγελάσει με το πρωταπριλιάτικο «αστείο» της την ομάδα της.

Τα μέλη των μυστικών υπηρεσιών και οι δημοσιογράφοι πήραν το επιδόρπιο που τους προσέφερε μια μελαχρινή γυναίκα με κοντά μαλλιά, η οποία φορούσε μαύρη μάσκα και σήμα με το όνομα «Τζάσμιν».

Η «αεροσυνοδός» μοίρασε και το γλυκό στην πτήση με την οποία επέστρεφε η Πρώτη Κυρία στην Ουάσινγκτον, μετά από επίσκεψη στην Καλιφόρνια.

Πέντε λεπτά αργότερα, η «Τζάσμιν» εμφανίστηκε ξανά μπροστά στους δημοσιογράφους που την συνόδευαν, χωρίς την περούκα αυτή την φορά, και τους αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα, φωνάζοντας: «πρωταπριλιάτικο ψέμα!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM