Ιταλία: 74χρονος βρέθηκε θαμμένος κάτω από κεφάλια τυριού - Μετά από δυστύχημα

Ιταλία: 74χρονος βρέθηκε νεκρός κάτω από κεφάλια τυριού - Μετά από ατύχημα Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: REMKO DE WAAL/EPA
0

Νεκρός, κάτω από κεφάλια τυριού, εντοπίστηκε ένας άνδρας την Ιταλία.

Ο τυροκόμος έπεσε θύμα δυστυχήματος, το οποίο έλαβε χώρα το βράδυ της Κυριακής στην περιοχή της Λομβαρδίας.

Η εταζέρα, όπου βρίσκονταν τα προϊόντα του, έσπασε με αποτέλεσμα να προκληθεί αλυσιδωτή πτώση χιλιάδων κεφαλών, βάρους 40 κιλών το κάθε ένα, σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία.

«Χρειάστηκε να μετακινήσουμε με το χέρι τα τυριά και τις εταζέρες. Χρειάστηκαν περίπου 12 ώρες για να βρούμε το θύμα» εξήγησε ο Αντόνιο Ντούζι, υπεύθυνος της πυροσβεστικής υπηρεσίας της πόλης Μπέργκαμο.

Η αποθήκη βρίσκεται στην πολίχνη Ρομάνο ντι Λομπάρντια, νότια του Μπέργκαμο. Φιλοξενούσε συνολικά 25.000 κεφάλια τυριού Grana Padano τοποθετημένα σε μεταλλικές εταζέρες που έφθαναν σε ύψος τα 10 μέτρα.

Χιλιάδες κεφάλια έπεσαν σκοτώνοντας τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τζιάκομο Κιαπαρίνι, 74 ετών, που εργαζόταν στο εσωτερικό της αποθήκης.

Η πυροσβεστική υπηρεσία ειδοποιήθηκε από τα μέλη της οικογένειας του θύματος που άκουσε τον ορυμαγδό που προκάλεσε η πτώση των χιλιάδων κεφαλιών.

Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο ιδιοκτήτης ήταν μόνος του στην αποθήκη όπου βρίσκονταν τα τυριά στο στάδιο της ωρίμανσης. Είχε πάει για να ελέγξει το ρομπότ που τα αναποδογυρίζει και τα πλένει με αυτοματοποιημένο σύστημα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην αστυνομικός, λάτρης θεωριών συνωμοσίας ο νέος υποδυεθυντής του FBI

Διεθνή / FBI: Πρώην αστυνομικός, λάτρης θεωριών συνωμοσίας ο νέος υποδιευθυντής, Νταν Μποντζίνο

Έγινε γνωστός τα τελευταία χρόνια ως συντηρητικός σχολιαστής με μεγάλη επιρροή, παρουσιάζοντας διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και ένα πολύ δημοφιλές podcast
LIFO NEWSROOM
Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο επόμενος Καγκελάριος της Γερμανίας

Διεθνή / Φρίντριχ Μερτς: Ποιος είναι ο επόμενος καγκελάριος της Γερμανίας

Ο άλλοτε μεγάλος εσωκομματικός αντίπαλος της Άνγκελα Μέρκελ έχει στρέψει το κόμμα του πιο «δεξιά», ενώ καλεί τις χώρες της Ευρώπης να ενισχύσουν τη δική τους άμυνα, ενόψει ενός μέλλοντος χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Θα αποκαταστήσει η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας τον ρόλο της ως τολμηρού ηγέτη της ΕΕ;

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Θα γίνει ο Μερτς ο νέος ηγέτης της Ευρώπης;

Ο Φρίντριχ Μερτς μπορεί να ανοικοδομήσει τις ευρωπαϊκές σχέσεις και να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για τις αμυντικές δαπάνες, αλλά αντιμετωπίζει την ανατροπή των μεταπολεμικών βεβαιοτήτων από τον Τραμπ
LIFO NEWSROOM