Καθηγητής ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο του - «Το κάνω για να εκτονώνομαι»

Καθηγητής ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο του - «Το κάνω για να εκτονώνομαι» Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένας βραβευμένος καθηγητής ελληνικής καταγωγής του πολιτειακού πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια κατηγορείται πως προέβη σε σεξουαλικές πράξεις με τον σκύλο του.

Μάλιστα σύμφωνα με τα ξένα Μέσα οι σεξουαλικές πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής, καταγράφηκαν από κάμερα σε δασικό μονοπάτι.

Συγκεκριμένα, στον 64χρονο Θέμη Ματσούκα, καθηγητή στο τμήμα Χημικών Μηχανικών του πανεπιστημίου, απαγγέλθηκαν κατηγορίες την Τρίτη αφού φέρεται να καταγράφηκε νωρίτερα φέτος γυμνός από τη μέση και κάτω - εκτός από κάλτσες και παπούτσια - να διαπράττει τις σεξουαλικές πράξεις με το σκύλο του ράτσας κόλεϊ.

Όπως αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα που επικαλούνται το New York Post, το περιστατικό  έλαβε χώρα κοντά σε τουαλέτες στο Rothrock State Forest στην Πενσυλβάνια. Ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής , ο οποίος βρίσκεται σε άδεια πλέον από το πανεπιστήμιο, αναγνωρίστηκε μέσω ενός σακιδίου, σύμφωνα με ποινική καταγγελία που επικαλείται η Centre Daily Times. Φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει τον εαυτό του να εκτελεί τις ασελγείς πράξεις με ένα tablet, σύμφωνα με το υλικό από την κάμερα του δασικού μονοπατιού, ανέφερε το Fox 43.

Ο Έλληνας καθηγητής πανικοβλήθηκε όταν έψαξαν το σπίτι του 

Αφού ο Θέμης Ματσούκας ταυτοποιήθηκε ως πιθανός ύποπτος, δασοφύλακες του τμήματος Προστασίας και Φυσικών Πόρων της Πενσυλβάνια έψαξαν το σπίτι του νωρίτερα αυτό το μήνα και ο ίδιος πανικοβλήθηκε, αναφέρεται στην καταγγελία.

Κάποια στιγμή, οι ερευνητές του είπαν ότι νόμιζαν πως γνώριζε τους λόγους για τους οποίους γινόταν η έρευνα στο σπίτι του και τότε ο καθηγητής ελληνικής καταγωγής φέρεται να απάντησε «τελείωσα, είμαι νεκρός», όπως υποστηρίζεται στα έγγραφα της κατηγορίας. Τα έγγραφα φέρεται να αναφέρουν επίσης πως παρακαλούσε επίσης τους δασοφύλακες να τον πυροβολήσουν, λέγοντας «πρέπει να πεθάνω» και επιπλέον να είπε στους ερευνητές: «το κάνω για να εκτονώνομαι».

Οι δασοφύλακες από την έρευνα φέρεται να κατάφεραν να βρουν το σακίδιο και τη μάσκα του σκι που ήταν ορατά στα πλάνα του συμβάντος του Απριλίου. Είδαν επίσης ένα σκύλο ρατσας κόλεϊ στο σπίτι του, ο οποίος ταίριαζε με τον σκύλο στο βίντεο, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα.

Ο Θέμης Ματσούκας ήταν καθηγητής χημικής μηχανικής από το 1991, λαμβάνοντας τουλάχιστον τρία βραβεία διδασκαλίας κατά τη διάρκεια της θητείας του, ανέφερε η Centre Daily Times. «Ο Θέμης Ματσούκας έχει απαλλαγεί από τα καθήκοντά του και βρίσκεται σε άδεια», δήλωσε η πανεπιστημιακή σχολή στην εφημερίδα.

Οι κατηγορίες εις βάρος του καθηγητή 

Ο δικηγόρος του, Μάθιου Μακλέναχεν δεν είχε πολλά να πει την Τετάρτη, αναφέροντας στο δημοσίευμα: «Θα ήταν ακατάλληλο να κάνουμε οποιοδήποτε σχόλιο αυτή τη στιγμή».

Ο Θέμης Ματσούκας κατηγορήθηκε για ασέλγεια, άσεμνη έκθεση και σεξουαλική επαφή με ζώο, πλημμελήματα, και άλλες κατηγορίες για κακοποίηση ζώων και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Φέρεται να συμμετείχε σε ασελγείς πράξεις στο δάσος από το 2014, σύμφωνα με τις αρχές.

Με πληροφορίες από New York Post 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Fyre Festival 2: «Δεν ξέρουμε τίποτα για την εκδήλωση» λέει το δημαρχείου του νησιού που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ 

Διεθνή / Fyre Festival 2: Το «μεγαλύτερο φιάσκο των μουσικών φεστιβάλ» επιστρέφει - ή μήπως όχι;

Οι αρχές δεν έχουν ενημερωθεί, άδειες δεν έχουν εκδοθεί και κανένας καλλιτέχνης δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά το φεστιβάλ είναι προγραμματισμένο για τον Μάιο του 2025 και ο διοργανωτής επιμένει πως θα γίνει κανονικά
LIFO NEWSROOM
WSJ: Γιατί ο Τραμπ θα καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Διεθνή / WSJ: Γιατί ο Τραμπ ετοιμάζεται να καταργήσει το υπουργείο Παιδείας

Το υπουργείο εποπτεύει, μεταξύ άλλων, τα φοιτητικά δάνεια ύψους 1,6 τρισεκατομμυρίων δολαρίων που κατέχουν δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, οι οποίοι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν το πανεπιστήμιο εξ ολοκλήρου
LIFO NEWSROOM
Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Διεθνή / Πού είναι το Λεσότο, η χώρα που ο Τραμπ είπε ότι «κάνεις δεν έχει ακούσει ποτέ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας δήλωσε προσβεβλημένος μετά τη δήλωση του Αμερικανού προέδρου για περικοπές των «8 εκατ. δολαρίων για τη στήριξη της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ στο Λεσότο που κανείς δεν έχει ακουστά»
LIFO NEWSROOM