Κεραυνός χτύπησε γήπεδο στο Περού και σκότωσε ποδοσφαιριστή

Κεραυνός χτύπησε γήπεδο στο Περού και σκότωσε ποδοσφαιριστή Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Κεραυνός «χτύπησε» σε ποδοσφαιρικό γήπεδο στο Περού και τη στιγμή καταγράφηκε από τις κάμερες που μετέδιδαν τον αγώνα μεταξύ των ομάδων Γιουβεντούδ Μπελαβίστα και Φαμίλια Τσόκα.

Κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, οι παίκτες ετοιμάζονταν να αποχωρήσουν για τα αποδυτήρια, όταν τους πρόλαβε ο κεραυνός, που έπεσε στο γήπεδο και σκότωσε τον έναν από τους αθλητές.

Ο Περουβιανός αμυντικός, Χοσέ Ούγκο ντε λα Κρουζ Μέσα, σκοτώθηκε και ο τερματοφύλακας, Χουάν Τσόκα, που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από τον ντε λα Κρουζ Μέσα, τραυματίστηκε σοβαρά. Βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τους παίκτες να πέφτουν ο ένας μετά τον άλλο στο έδαφος, δευτερόλεπτα μετά την πτώση του κεραυνού. Λίγο αργότερα, τα μέσα ενημέρωσης επιβεβαίωσαν τον θάνατο του ενός ποδοσφαιριστή.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Διεθνή / Επιχείρηση «Σιδηρούν Τείχος»: Η Δυτική Όχθη «μετατρέπεται σε μίνι-Γάζα» καθώς οι Ισραηλινοί καταστρέφουν σπίτια

Το «Σιδηρούν Τείχος» έχει να κάνει με την εκρίζωση μαχητών ομάδων, για να σταματήσει μια επανάληψη της επίθεσης της 7ης Οκτωβρίου από τη Τζενίν ή το Τουλκαρέμ
LIFO NEWSROOM