Κιάνου Ριβς: Επέστρεψε στη σκηνή με τους Dogstar για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια

Κιάνου Ριβς: Επέστρεψε στη σκηνή με τους Dogstar για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στη σκηνή με το ροκ συγκρότημά του, Dogstar επέστρεψε ο Κιάνου Ριβς για πρώτη φορά μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός ηθοποιός επανασυνδέθηκε με το γκρουπ για συναυλία στο BottleRock Festival στην κοιλάδα της Νάπα, στην Καλιφόρνια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ο Ριβς είναι μπασίστας και κάνει φωνητικά στο συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ, το οποίο σχηματίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του 1990.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα San Francisco Chronicle, ο Ριβς αποκάλυψε πώς ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ μέλος του συγκροτήματος τον βοήθησε να χαλαρώσει επειδή ήταν αγχωμένος πριν από τη συναυλία.

«Ήταν πολύ θετικός. Είπε: "Άκου τη μουσική"», ανέφερε ο πρωταγωνιστής της κινηματογραφικής σειράς «John Wick». «Απλά να είσαι παρών στο τραγούδι και όλα θα πάνε καλά» ήταν η συμβουλή που του έδωσε ο Ρόμπερτ Μέιλχαουζ, ντράμερ του γκρουπ.

«Μου έλειψε να παίζουμε μαζί, μου έλειψε να γράφουμε μαζί, μου έλειψε να δίνουμε παραστάσεις μαζί. Είναι κάτι που πάντα μου έλειψε» ανέφερε, σύμφωνα με το ΑΠΕ ο Κιάνου Ριβς σε συνέντευξή του στο Billboard.

Σε ανάρτηση στον λογαριασμό των Dogstar δημοσιεύθηκε φωτογραφία από τη συναυλία και αναφέρεται: «Ωραία που επιστρέφουμε στη σκηνή! Τι φανταστική μέρα! Ευχαριστούμε πολύ BottleRock».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τζάρμους, Σμαραγδής και Μπομπ Σφουγγαράκης τα Χριστούγεννα στους κινηματογράφους

Η ταινία που κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας, το εγχώριο biopic του Καποδίστρια και ένας αγαπημένος παιδικός ήρωας πάνω στην ώρα για τις γιορτές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ