Κολοράντο: θέρετρο με συνοδεία μαριχουάνας

Κολοράντο: θέρετρο με συνοδεία μαριχουάνας Facebook Twitter
1

Ο Matt Brown και ο James Walker είναι δύο επιχειρηματίες από το Ντένβερ. Πρόσφατα ξεκίνησαν το πρώτο γραφείο ταξιδιών που βασίζεται στον τουρισμό μαριχουάνας, το οποίο λέγεται "My 420 Tours". Η επιχείρηση μιμείται τα ταξίδια που γίνονται στους αμπελώνες της Καλιφόρνια, στη Nappa Valley, αλλά αντί για μπουκάλια το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε γυάλινες πίπες. Όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στην τροπολογία 64 που ψηφίστηκε από τους κατοίκους του Κολοράντο το Νοέμβριο και ουσιαστικά κάνει την χρήση μαριχουάνας νόμιμη.

Το πρώτο πακέτο διακοπών που προσφέρεται από το My 420 Tours θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Απριλίου, κατά τη διάρκεια της «Εβδομάδας Κάνναβης». Οι τιμές κυμαίνονται από 500 δολάρια για ένα ταξίδι τριών ημερών μέχρι 850 δολάρια για πέντε μέρες VIP. Η εταιρία προσφέρει μια σειρά εκδρομών με λεωφορείο, σεμινάρια, συναυλίες και «μαθήματα μαγειρικής». Οι συμμετέχοντες θα μείνουν σε ξενοδοχεία «φιλικά προς την κάνναβη».

Οι δύο επιχειρηματίες δήλωσαν στο Bloomberg Businessweek ότι θα ήταν ευχαριστημένοι με 15 ή 20 άτομα. Τελικά όμως το ενδιαφέρον ήταν πέρα από κάθε προσδοκία: οι αιτήσεις έφτασαν τις 120 και οι θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ αφού πρώην σύμβουλος του Τραμπ εμφανίστηκε να κάνει «ναζιστική χειρονομία»

Διεθνή / Ο Μπαρντελά ακύρωσε ομιλία του στις ΗΠΑ μετά τη «ναζιστική χειρονομία» του πρώην σύμβουλου του Τραμπ, Στιβ Μπάνον

O Γάλλος ακροδεξιός ηγέτης ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε συνέδριο συντηρητικών, προτού ακυρώσει την εμφάνισή του λόγω της χειρονομίας του Στιβ Μπάνον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια