La Casa De Papel: Η ανάρτηση στο Ιnstagram που σήμανε το τέλος των γυρισμάτων

La Casa De Papel, τέλος: Η ανάρτηση στο instagram που σήμανε το τέλος των γυρισμάτων Facebook Twitter
0

Τα γυρίσματα του La Casa De Papel ολοκληρώθηκαν και οι συντελεστές της ισπανικής σειράς αποχαιρέτησαν τους θαυμαστές του αστυνομικού θρίλερ με μια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εν αναμονή της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του «La Casa De Papel» στο Netflix, ο επίσημος λογαριασμός της ισπανικής παραγωγής έγραψε: «Ό,τι ξεκίνησε ως ληστεία τελείωσε σαν οικογένεια. Τα γυρίσματα της πέμπτης σεζόν τελείωσαν. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές, έγιναν μέρος της ''Αντίστασης'', ανυπομονούμε να σας δείξουμε το τέλος της ιστορίας».

Πριν από μερικές ημέρες, ο Professor αποχαιρέτησε το La Casa De Papel με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό. «Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του Casa de Papel. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φαν (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα, αγαπητέ μου Professor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Αλβάρο Μόρτε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προειδοποίηση Τούρκου γεωλόγου για σεισμούς: «Θα ήταν σοφό να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη»

Διεθνή / Προειδοποίηση Τούρκου γεωλόγου για σεισμούς: «Θα ήταν σοφό να μετακομίσετε από την Κωνσταντινούπολη»

Ο διακεκριμένος καθηγητής γεωλογίας, Τζελάλ Σενγκιόρ υπογράμμισε πως «ο χρόνος τελειώνει» εξαιτίας της έλλειψης κατάλληλων προληπτικών μέτρων
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Νύχτα τρόμου στην Κωνσταντινούπολη: Στα πάρκα οι πολίτες - Διχασμένοι οι σεισμολόγοι για τον «μεγάλο σεισμό»

Διεθνή / Νύχτα τρόμου στην Κωνσταντινούπολη: Στα πάρκα οι πολίτες - Διχασμένοι οι σεισμολόγοι για τον «μεγάλο σεισμό»

Αναλυτικά τα σχόλια των Τούρκων επιστημόνων -Εκατοντάδες οι τραυματίες από τον σεισμό - Φωτογραφίες από κόσμο που κοιμάται σε πάρκα και τζαμιά
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερς εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Διεθνή / Εκμεταλλεύονται τον θάνατο του πάπα: Χάκερ εξαπολύουν απάτες με ψεύτικες ειδήσεις και AI περιεχόμενο

Εταιρεία κυβερνοασφάλειας εντοπίζει απάτες στο διαδίκτυο με αφορμή την είδηση του θανάτου του πάπα Φραγκίσκου – Προειδοποιήσεις για "κυβερνοεπιχειρηματικότητα ευκαιρίας"
LIFO NEWSROOM