Mακελειό σε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ

Mακελειό σε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ Facebook Twitter
1
Mακελειό σε στρατιωτική βάση στις ΗΠΑ Facebook Twitter

4 σκοτώθηκαν και 16 τραυματίστηκαν όταν το βράδυ της Τετάρτης στις ΗΠΑ, όταν στρατιωτικός που σύμφωνα με τις υποψίες υπέφερε από μετατραυματικό στρες άνοιξε πυρ σε βάση του αμερικανικού στρατού στο Φορτ Χουντ του Τέξας.

Μεταξύ των νεκρών είναι και ο 34χρονος δράστης Ivan Lopez ο οποίος εισέβαλε σε κτίριο της βάσης και άρχισε να πυροβολεί. Ο δράστης στη συνέχεια έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε. όπως επιβεβαίωσε ο στρατηγός Mark A. Milley ο δράστης είχε υπηρετήσει στο Ιράκ και από το 2011 δεχόταν υποστήριξη και θεραπεία για κατάθλιψη. Επισήμως ο Lopez δεν είχε διαγνωστεί με το σύνδρομο του μετατραυματικού στρες και ήταν παντρεμένος.

Στην ίδια στρατιωτική βάση του Τέξας, 13 στρατιώτες είχαν χάσει τη ζωή τους σε ανάλογο περιστατικό το 2009.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια