Μέρκελ: Ξεπερνά τα όρια της φαντασίας η πράξη του συγκυβερνήτη

Μέρκελ: Ξεπερνά τα όρια της φαντασίας η πράξη του συγκυβερνήτη Facebook Twitter
3

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ ανέφερε σήμερα ότι δυσκολεύεται να κατανοήσει πως ο συγκυβερνήτης της Germanwings μπορεί να συνέτριψε σκόπιμα το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις, σκοτώνοντας 150 άτομα.

Σύμφωνα με το Reuters, η Μέρκελ είπε πως «κάτι τέτοιο ξεπερνά τα όρια της φαντασίας» και πρόσθεσε ότι «είναι ένα τρομακτικό φορτίο για τους συγγενείς των θυμάτων». Επεσήμανε ότι δεν γνωρίζουμε ακόμα όλα τα γεγονότα, και γι' αυτό είναι σημαντικό να συνεχιστεί η έρευνα και κάθε λεπτομέρεια να εξεταστεί σε βάθος.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, από την ανάλυση του μαύρου κουτιού του Airbus προέκυψε ότι o συγκυβερνήτης του μοιραίου Airbus, Andreas Lubitz, οδήγησε σκόπιμα προς τη συντριβή το αεροπλάνο, αφότου κλείδωσε έξω από το πιλοτήριο τον κυβερνήτη.

3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Εγω κ. Μερκελ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται κατι τέτοιοι τρελοί να μην ρίχνουν τα αεροπλάνα οταν αυτα μεταφέρουν vip πολιτικά πρόσωπα μεσα... Αντ αυτού παίρνουν στο λαιμό τους αθώους ανθρώπους.
"...δυσκολεύεται να κατανοήσει πως ο συγκυβερνήτης της Germanwings μπορεί να συνέτριψε σκόπιμα το αεροπλάνο στις γαλλικές Άλπεις." Πηγή: www.lifo.grΓια το αεροπλάνο "Ευρώπη" που πλησιάζει το βουνό τι λέει η συγκυβερνήτρια;