Μεξικό: Ένοπλη επίθεση σε πάρτι γενεθλίων, έξι νεκροί

Μεξικό: Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Έξι νεκροί και 26 τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός ένοπλης επίθεσης που έγινε σε σπίτι, την ώρα που γινόταν πάρτι γενεθλίων, στη βόρεια πολιτεία Σονόρα του Μεξικό. 

Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε συγκεκριμένα στην πόλη Καγιέμε από τρεις άνδρες κατά τη διάρκεια εορταστικής συγκέντρωσης σε σπίτι για τα γενέθλια ενός κοριτσιού. Ο εισαγγελέας της Σονόρα Γκουστάβο Σάλας Σάντσεζ δήλωσε ότι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα και πιστεύεται ότι η ένοπλη επίθεση σχετίζεται με συμπλοκή συμμοριών.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά αντίστοιχων το τελευταίο διάστημα με αμέσως προηγούμενο να είναι μια επίθεση σε χριστουγεννιάτικη γιορτή, που κόστισε τη ζωή σε 12 άτομα. 

Αναλυτικότερα, για το τελευταίο περιστατικό στην πολιτεία Σονόρα η εισαγγελία θεωρεί πως στόχος των δραστών της ένοπλης επίθεσης σε πάρτι γενεθλίων μιας 15χρονης κοπέλας ήταν ο φερόμενος ως αρχηγός συμμορίας, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για γυναικοκτονία, απαγωγή και εγκληματική δράση. Μαζί με εκείνον, από τα πυρά των δραστών σκοτώθηκαν άλλοι πέντε άνθρωποι (δύο άνδρες και τρεις γυναίκες), σύμφωνα με δελτίο τύπου της εισαγγελίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΟΡΕ ΑΝΙΕΛΙ ΙΤΑΛΙΑ

Διεθνή / Πέθανε σε ηλικία 100 ετών η Μαρία Σόλε Ανιέλι, κεντρικό πρόσωπο της δυναστείας Ανιέλι

Διετέλεσε δήμαρχος στο Καμπέλο σουλ Κλιτούννο, στην Ούμπρια, από το 1960 έως το 1970, σε μια περίοδο που η συμμετοχή των γυναικών στην πολιτική ήταν περιορισμένη στην Ιταλία
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM