Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία

Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ στην Ιαπωνία Facebook Twitter
Φωτ. : X
0

Νέος σεισμός 6 Ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην Ιαπωνία, σύμφωνα με πληροφορίες που εξέδωσε η μετεωρολογική υπηρεσία της χώρας.

Μέχρι στιγμής δεν έχει δοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας, ενώ ο σεισμός που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 18:00 τοπική ώρα, ήταν υποθαλάσσιος κοντά στο νησί Σάντο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έγινε αισθητός σε τμήμα της ακτής της Θάλασσας της Ιαπωνίας, στην ίδια μάλιστα ζώνη που επλήγη από τον πολύ ισχυρό σεισμό της Πρωτοχρονιάς.

Ο νέος σεισμός έρχεται στον απόηχο αυτού της Πρωτοχρονιάς, τον οποίο ακολούθησαν ισχυροί μετασεισμοί. Ο απολογισμός του σεισμού που έγινε στην Ιαπωνία την Πρωτοχρονιά, μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον 200 νεκροί και 102 αγνοούμενοι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των αμερικανικών ταχυδρομείων

Διεθνή / Ο Τραμπ σχεδιάζει να αναλάβει τα αμερικανικά ταχυδρομεία - Πιθανώς, για να τα κλείσει

Η ιστορική υπηρεσία USPS των ΗΠΑ είχε ελεγχόμενη ζημία 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2024 - Ο Τραμπ ετοιμάζει εκτελεστικό διάταγμα για να απολύσει τα μέλη του ΔΣ και να θέσει τα αμερικανικά ταχυδρομεία υπό τον άμεσο έλεγχο του υπουργείου Εμπορίου
LIFO NEWSROOM
Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Διεθνή / Γερμανία: Η Μπέρμποκ αποκάλυψε ότι έχει υποστεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση

Στη Γερμανία, σχεδόν το 60% των γυναικών δηλώνουν ότι έχουν βιώσει κάποια μορφή σεξουαλικής παρενόχλησης στη διάρκεια της ζωής τους, σύμφωνα με σχετική έρευνα, με τους ειδικούς να εκτιμούν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι ακόμα υψηλότερος.
LIFO NEWSROOM