O Ερντογάν θέλει να "καθαρίσουν οι δρόμοι από τους βάνδαλους"

O Ερντογάν θέλει να "καθαρίσουν οι δρόμοι από τους βάνδαλους" Facebook Twitter
1

Νέες νομικές ρυθμίσεις εναντίον των διαδηλωτών προανήγγειλε ο Ρεντέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ του Σαββάτου και ενώ η Τουρκία βρίσκεται εν μέσω βίαιων συγκρούσεων σε δεκάδες πόλεις της.

Τα μέτρα τα οποία ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί, έρχονται να οξύνουν το κλίμα στην Τουρκία το οποίο είναι τεταμένο εξαιτίας της αδράνειας που επιδεικνύει η Άγκυρα απέναντι στο θέμα της απειλής του Ισλαμικού Κράτους στο Κομπάνι.

Ο Ερντογάν χρησιμοποιήσε σκληρή γλώσσα κατά την εξαγγελία του χαρακτηρίζοντας τους διαδηλωτές βάνδαλους και υπογραμμίζοντας πως οι δρόμοι πρέπει να καθαρίσουν από τέτοια φαινόμενα. Παράλληλα ζήτησε από όλα τα κόμματα να στηρίξουν την απόφαση του και τα νέα μετρά, αφήνοντας αιχμές εναντίον όσων προσπαθούν να υποδαυλίσουν τις κινητοποιήσεις. 

Οι ταραχές στην Τουρκία έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 30 ανθρώπους ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 351.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια