«Ο Κόσμπι μου έδωσε παραλυτικό χάπι και με βίασε» - Η ανατριχιαστική κατάθεση της Τζάνις Ντίκινσον

«Ο Κόσμπι μου έδωσε παραλυτικό χάπι και με βίασε» - Η ανατριχιαστική κατάθεση της Τζάνις Ντίκινσον Facebook Twitter
Mark Makela/Getty Images/ Idealimages
0

Με μία ακόμα σοκαριστική κατάθεση συνεχίστηκε η δίκη του Αμερικανού κωμικού και μουσικού, Μπιλ Κόσμπι, που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος δεκάδων γυναικών.

Συνολικά, 57 γυναίκες έχουν καταγγείλει τον 81χρονο για βιασμούς, παρενοχλήσεις ή και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Μιλώντας στους ενόρκους, η Τζάνις Ντίκινσον κατέθεσε πως ο Μπιλ Κόσμπι την βίασε το 1982, αφού πρώτα της είχε δώσει ένα χάπι που την παρέλυσε, καθιστώντας την ανίκανη να αντισταθεί στην επίθεση.

Το πρώην μοντέλο ήταν μόλις 27 ετών, όταν ο δημοφιλής κωμικός τη συμβούλεψε να πάρει ένα χάπι για «τους πόνους περιόδου».

Αντί όμως να περάσουν οι σπασμοί, η Ντίκινσον παρέλυσε και ο Κόσμπι την βίασε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που διέμενε, στην λίμνη Τάχο της Νεβάδα.

«Δεν είχα δώσει την συγκατάθεσή μου. Ένας παντρεμένος άνθρωπος, πατέρας πέντε παιδιών ήταν από πάνω μου», είπε η Ντίκινσον. «Σκεφτόμουν πόσο λάθος ήταν αυτό. Πόσο μεγάλο λάθος».

Ο βιασμός της από τον Κόσμπι την άφησε με φρικτούς πόνους στα γεννητικά της όργανα. Όταν ξύπνησε το επόμενο πρωί, βρήκε ίχνη σπέρματος ανάμεσα στα πόδια της.

Όπως λέει, όταν, μετά από πολλές ώρες, σηκώθηκε στα πόδια της και αντιμετώπισε τον ηθοποιό εκείνος την κοιτούσε «λες και ήταν τρελή».

«Ήθελα να τον χτυπήσω», πρόσθεσε το πρώην μοντέλο που είναι το τέταρτο από τα πέντε θύματα του ηθοποιού που καταθέτουν στην επαναληπτική δίκη. 


Η Ντίκινσον διαφώνησε έντονα με τους δικηγόρους υπεράσπισης του Κόσμπι που εντόπισαν ασυμφωνίες μεταξύ των καταθέσεών της και των περιγραφών της στην αυτοβιογραφία που εξέδωσε το 2002.

Όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, η ίδια ήθελε να συμπεριλάβει περισσότερες λεπτομέρειες για την επίθεση αλλά τελικά αναγκάστηκε να παρουσιάσει μια λογοκριμένη εκδοχή, καθώς το νομικό τμήμα του εκδοτικού οίκου αντέδρασε στην προοπτική δημοσιοποίησης των καταγγελιών βιασμού.

Η Ντίκινσον αναγκάστηκε, κατά τα λεγόμενά της, να υποχωρήσει καθώς χρειαζόταν τα χρήματα από το βιβλίο (που γράφτηκε από «ghostwriters») και φοβόταν ότι ο Κόσμπι θα της καταστρέψει την καριέρα.

Mark Makela/Getty Images/ Idealimages

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM
Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM