O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ευχήθηκαν καλή χρονιά με μια νέα φωτογραφία του Άρτσι

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ευχήθηκαν καλή χρονιά με μια νέα φωτογραφία του Άρτσι Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έστειλαν τις ευχές τους για τη νέα χρονιά, με μια νέα φωτογραφία του μικρού Άρτσι στο Instagram. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ δημιούργησαν ένα βίντεο με τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα της ζωής τους από το 2019, κλείνοντας με μια τρυφερή φωτογραφία του 8 μηνών Άρτσιμπαλντ στην αγκαλιά του μπαμπά του. «Ευχόμαστε σε όλους σας μια νέα χρονιά γεμάτη χαρά και σας ευχαριστούμε για την διαρκή υποστήριξή σας», έγραψε το πριγκιπικό ζεύγος στη λεζάντα του κλιπ, που συνοδεύεται από τους ήχους του τραγουδιού "Clocks" από τους Coldplay. «Συναντήσαμε τόσους πολλούς από εσάς, από όλον τον κόσμο και το λατρέψαμε. Ανυπομονούμε να γνωρίσουμε ακόμα περισσότερους την επόμενη χρονιά. Ελπίζουμε το 2020 να φέρει σε κάθε έναν από εσάς υγεία και ευτυχία».

 Το βίντεο περιλαμβάνει φωτογραφίες από την επίσκεψη του ζευγαριού στην αφρικανική ήπειρο, τον απρόοπτο χορό του Χάρι με την δρ. Τζέιν Γκούνταλ, τα βαφτίσια του Άρτσι, την Μέγκαν με την Κέιτ Μίντλετον ενώ παρακολουθούν κάποιον αγώνα τένις στο Γουίμπλετον, στιγμιότυπα από την Ημέρα Μνήμης και πολλά ακόμη.

O πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ευχήθηκαν καλή χρονιά με μια νέα φωτογραφία του Άρτσι Facebook Twitter
Ο Κάρολος με τον γιο του Χάρι και τον εγγονό του Άρτσιμπαλντ, στα βαφτίσια του «γαλαζοαίματου» νέου έλους της οικογένειας

Πριν λίγες ημέρες, είχαν αναρτήσει στο Twitter και την πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους ως οικογένεια τριών. Την φωτογραφία είχε τραβήξει η φίλη της Μέγκαν, Τζανίνα Γκαβινάρ. «Απλώς μοιραζόμαστε την πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη κάρτα [...] από τον Δούκα και την Δούκισσα του Σάσσεξ. Πολύ καλά Χριστούγεννα σε όλους!»

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM