Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε δείπνο 7,5 λιρών σε queer εστιατόριο στη Βαρσοβία

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε δείπνο 7,5 λιρών σε queer εστιατόριο στη Βαρσοβία Facebook Twitter
Φωτ.: epa
0

Επίσκεψη για δείπνο σε «queer» εστιατόριο στη Βαρσοβία έκανε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, εκπλήσσοντας το προσωπικό και τους πελάτες του καταστήματος.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε ένα δείπνο 7,5 λιρών, το οποίο περιλάμβανε ένα σάντουιτς με χοιρινό και πατάτες.

Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, φαίνεται ο Ουίλιαμ στο Butero Bistro να κάθεται στο τραπέζι μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό του παλατιού, ενώ δίνει παραγγελία.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε σε «queer» εστιατόριο στη Βαρσοβία Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε σε «queer» εστιατόριο στη Βαρσοβία Facebook Twitter

«Έφαγα δείπνο με τον πρίγκιπα», έγραψε ένας από τους πελάτες του καταστήματος.

Σύμφωνα με μία πηγή που μίλησε στη Mail Online, ο πρίγκιπας ζήτησε από το προσωπικό του παλατιού να δειπνήσει μαζί τους στο τοπικό εστιατόριο που είχαν κλείσει. «Το προσωπικό εκτίμησε πολύ το γεγονός πως τους ζήτησε να φάει μαζί τους», είπε η ίδια πηγή.

«Είναι σημαντικό πως υποστηρίζει τη συγκεκριμένη κοινότητα, η οποία έχει δεχθεί τόσες απειλές από τις τοπικές αρχές της Πολωνίας», πρόσθεσε η ίδια πηγή, αναφερόμενη στη σκληρή πολιτική καταστολής των δικαιωμάτων της LGBTQ+ κοινότητας της πολωνικής κυβέρνησης.

Το εστιατόριο διαφημίζει τον χώρο του ως «ένα queer περιβάλλον με comfort food» ενώ στο logo του έχει τα χρώματα του ουράνιου τόξου.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφαγε σε «queer» εστιατόριο στη Βαρσοβία Facebook Twitter
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Διεθνή / Ήρθε η ώρα να τιμωρηθεί ο Όρμπαν, δηλώνει η επόμενη κυβέρνηση της Γερμανίας

Η φιλορωσική στάση του Ορμπάν έχει προκαλέσει νέες εντάσεις, με την Ουγγαρία να χρησιμοποιεί επανειλημμένα το δικαίωμα βέτο για να εμποδίσει ευρωπαϊκές κυρώσεις σε βάρος Ρώσων ολιγαρχών και στρατιωτικών
LIFO NEWSROOM
Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Διεθνή / Γιατί η Νορβηγία επαναφέρει τα στρατιωτικά της καταφύγια του Ψυχρού Πολέμου

Η Νορβηγία δεν είναι μόνη. Η Σουηδία έχει επαναφέρει τη χρήση της υπόγειας ναυτικής βάσης στο νησί Muskö, ενώ η Κίνα, το Ιράν και άλλες χώρες χτίζουν ή ενισχύουν υπόγειες εγκαταστάσεις στρατιωτικής σημασίας
LIFO NEWSROOM
Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Διεθνή / Ο νέος πρωθυπουργός της Γροιλανδίας απορρίπτει την τελευταία απειλή Τραμπ: «Δεν ανήκουμε σε κανέναν»

Ο νέος ηγέτης κάλεσε τους πολίτες σε ενότητα απέναντι στις αυξανόμενες εξωτερικές πιέσεις, τονίζοντας πως είναι κρίσιμο «να σταθούμε μαζί ως λαός, ειδικά τώρα που δεχόμαστε πιέσεις από το εξωτερικό»
LIFO NEWSROOM