Ουκρανία: Μετά την καταστροφή ήρθαν και οι οίκοι

Ουκρανία: Μετά την καταστροφή ήρθαν και οι οίκοι Facebook Twitter
0

Σε νέα υποβάθμιση του αξιόχρεου της Ουκρανίας, τη δεύτερη μέσα σε τρεις εβδομάδες, προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, μετά τις βιαιότητες των τελευταίων ημερών.

Η αξιολόγηση της Ουκρανίας μειώθηκε κατά μια βαθμίδα, στο "CCC", το οποίο αντιστοιχεί σε μια χώρα η οποία βρίσκεται κοντά στη στάση πληρωμών.  

«Η υποβάθμιση αντανακλά την άποψή μας ότι η πολιτική κατάσταση στην Ουκρανία έχει επιδεινωθεί ουσιαστικά. Πιστεύουμε ότι αυτό αυξάνει την αβεβαιότητα αναφορικά με τη συνέχιση της παροχής χρηματοπιστωτικής στήριξης από τη Ρωσία στη διάρκεια του 2014 και θέτει σε αυξανόμενο κίνδυνο την ικανότητα της κυβέρνησης να ανταποκρίνεται στην εξυπηρέτηση του χρέους», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Διεθνή / ΗΠΑ: «Παγώνει» προσωρινά τις απελάσεις Βενεζουελάνων το Ανώτατο Δικαστήριο 

Οι δικαστές δήλωσαν ότι δεν πρέπει να ληφθούν μέτρα για να συνεχιστούν οι απελάσεις οποιωνδήποτε φερόμενων μελών συμμοριών της Βενεζουέλας στο Τέξας βάσει του νόμου περί αλλοδαπών εχθρών
LIFO NEWSROOM
Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Διεθνή / Χάθηκαν 500.000 αμερικανικά όπλα στο Αφγανιστάν – Στα χέρια τρομοκρατών μέσω Ταλιμπάν

Περισσότερα από 500.000 αμερικανικά όπλα που κατασχέθηκαν από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν φέρονται να έχουν χαθεί ή πουληθεί στη μαύρη αγορά - Μέρος αυτών έχει καταλήξει σε τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Διεθνή / Τραμπ: «Αν δεν υπάρξει πρόοδος, οι ΗΠΑ θα αποχωρήσουν από τη συμφωνία για τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας»

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο τερματισμού της αμερικανικής διαμεσολάβησης – Απέφυγε να δεσμευτεί για συνέχιση της στρατιωτικής στήριξης προς το Κίεβο
LIFO NEWSROOM