To παιδικό βιβλίο που εξοργίζει μουσουλμάνους

To παιδικό βιβλίο που εξοργίζει μουσουλμάνους Facebook Twitter
0

Σίγουρα δεν πρόκειται για ένα κοινό παιδικό βιβλίο: στο εξώφυλλο απεικονίζονται οι Δίδυμοι πύργοι και ο τίτλος του είναι: "δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την 11η Σεπτεμβρίου: το βιβλίο Ελευθερίας για παιδιά". Αυτό που θέλει να κάνει είναι να "διδάξει".

Αυτό που κατάφερε ως τώρα είναι να εξοργίσει τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ, αφού του βιβλίο παρουσιάζει όλους τους μουσουλμάνους ως τρομικράτες.

Σε μία από τις ζωγραφιές απεικονίζεται ένας πεζοναύτης που πυροβολεί τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος κρύβεται πίσω από μία γυναίκα που φοράει μπούρκα. Κάτω από την εικόνα γράφει: " παιδιά, η αλήθεια είναι ότι οι τρομοκρατικές ενέργειες έγιναν από εξτρεμιστές του Ισλάμ οι οποίοι μισούν την ελευθερία. Αυτοί οι τρελοί μισούν τον αμερικανικό τρόπο ζωής επειδή είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και η κοινωνία μας είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ."

Από το Time

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM