Σαλβίνι κατά Γιούνκερ: Μιλάω μόνο με άτομα που δεν πίνουν

Σαλβίνι κατά Γιούνκερ: Μιλάω μόνο με άτομα που δεν πίνουν Facebook Twitter
ΕPA
2

Με μειωτικές αναφορές στο πρόσωπο του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ απάντησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιταλίας στις αναφορές του προέδρου της Κομισιόν, που συνέκρινε την Ιταλία με την Ελλάδα.

«Μιλάω μόνο με άτομα που δεν πίνουν», είπε ο Ματέο Σαλβίνι προσθέτοντας ότι στη χώρα του «κανείς δεν πιστεύει τις απειλές του Γιούνκερ, ο οποίος παραλληλίζει την χώρα μας με την Ελλάδα».

Μάλιστα, ο αρχηγός της Λέγκα διεμήνυσε ότι εάν ο Γιούνκερ δεν σταματήσει τις ανύπαρκτες απειλές, η χώρα του θα του ζητήσει αποζημίωση, μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ΑΝSA.

«Συγκρίνοντας την Ιταλία με την Ελλάδα, ο Γιούνκερ εκτοξεύει το σπρεντ. Αυτή του την δήλωση μπορούσε να την αποφύγει. Πριν ανοίξει το στόμα του, θα έπρεπε να πίνει δυο ποτήρια νερό και να σταματήσει να προχωρεί σε ανύπαρκτες απειλές. Διαφορετικά, θα του ζητήσουμε αποζημίωση», ανέφερε.

«Τα λόγια και οι απειλές του Γιούνκερ και άλλων Ευρωπαίων γραφειοκρατών συνεχίζουν να ανεβάζουν τα σπρεντ με σκοπό να βλάψουν την κυβέρνηση και την ιταλική οικονομία» κατέληξε ο Σαλβίνι.

Με πληροφορίες από ANSA

 

 

 

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι σε αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Διεθνή / Επίθεση Ισραήλ κατά των Χούτι: Αντίποινα για τους πυραύλους στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ

Μία ημέρα πριν, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, προανήγγειλε αντίποινα για την πυραυλική επίθεση των Χούθι στο διεθνές αεροδρόμιο, Μπεν Γκουριόν, του Τελ Αβίβ.
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό - Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Διεθνή / Ο Τραμπ χωρίς κανέναν φραγμό: «Συμπεριφέρεται σαν να είναι δική του επιλογή» αν θα υπακούσει στο Σύνταγμα

Οι επιθέσεις του Τραμπ και οι φιλόδοξες πολιτικές του πρωτοβουλίες μοιάζουν να αποσκοπούν στο να διαλύσουν κάθε αίσθηση κανονικότητας, να αποπροσανατολίσουν τους αντιπάλους του και να ενισχύσουν το φόβο στους επικριτές του
LIFO NEWSROOM
Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Διεθνή / Ο φόρος αίματος της Ρωσίας το 2024: Για κάθε χιλιόμετρο στην Ουκρανία σκοτώθηκαν 27 στρατιώτες

Αναλυτικά δεδομένα από το BBC Ρωσίας και τη Mediazona αποκαλύπτουν τις σοκαριστικές ρωσικές στρατιωτικές απώλειες το 2024 στην Ουκρανία, με τουλάχιστον 45.000 θύματα και αυξανόμενη στρατολόγηση εθελοντών
LIFO NEWSROOM
Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Διεθνή / Η διφορούμενη κληρονομιά που αφήνει ο πάπας Φραγκίσκος στις γυναίκες της Καθολικής Εκκλησίας

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παπικής θητείας του, ο πάπας Φραγκίσκος ενίσχυσε την παρουσία των γυναικών στο εργατικό δυναμικό του Βατικανού, ενώ διόρισε αρκετές σε υψηλόβαθμες θέσεις διοίκησης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για να λέμε την αλήθεια, ανεξαρτήτως του ποτού (βέβαια, κοινό μυστικό αποτελεί πως ο Γιούνκερ είναι αλκοολικός), ένα δίκιο το έχει ο Σαλβίνι όσο αφορά τις δηλώσεις του Γιούνκερ οι οποίες προκάλεσαν πρόβλημα ανεβάζοντας τα *σπρεντς.*Η διαφορά επιτοκίου του δανειζόμενου με τον δανειστή, μεταφρασμένη όχι σε ποσοστό αλλά σε 100στάδες για κάθε 1% διαφορά.