Σεξ με σκύλους, ολιγάρχες με φετίχ και τεράστιες αμοιβές

Σεξ με σκύλους, ολιγάρχες με φετίχ και τεράστιες αμοιβές Facebook Twitter
2

Η βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία απασχολεί 50.000 ανθρώπους. Το οικονομικό αντίκτυπο μετά την επανάσταση ήταν μεγάλο, όπως ακριβώς και για κάθε άλλο κλάδο εργαζομένων στη χώρα.

Το Vocativ, γνωστό για τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ, συνάντησε τις ιερόδουλες της ελίτ, συνοδούς και χορεύτριες σε strip club και ανακάλυψε πώς λειτουργεί πλέον η βιομηχανία του πληρωμένου σεξ στην Ουκρανία. Κάποιες από τις γυναίκες μίλησαν με τα πρόσωπά τους καλυμμένα και αποκάλυψαν ένα κόσμο διαστροφής με αμοιβή πολλών χιλιάδων ευρώ. Μια από αυτές αναφέρει πως πληρώθηκε 13.000 ευρώ για να κάνει σεξ με έναν ολιγάρχη και τον σκύλο του ενώ τους παρακολουθούσε κάποιος γείτονας.

Ανάμεσα στις ιστορίες αναφέρονται περιστατικά βιασμών και κακοποιήσεων από υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης που όμως δεν καταγγέλθηκαν ποτέ. Μια πόρνη πολυτελείας αναφέρει το όνομά του πρώην πρωθυπουργού Μικόλα Αζαροφ ο οποίος αν και ήταν τυπικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε, είχε φετίχ με το πεντικιούρ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια