Στους 311 οι νεκροί του ναυαγίου στη Λαμπεντούζα

Στους 311 οι νεκροί του ναυαγίου στη Λαμπεντούζα Facebook Twitter
0

Οι Ιταλοί δύτες ανακοίνωσαν ότι σταματούν τις έρευνες για τον εντοπισμό αγνοουμένων από το ναυάγιο του πλοιαρίου που μετέφερε περίπου 500 ανθρώπους από τις ακτές της Αφρικής στο νησί Λαμπεντούζα της Ιταλίας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ιταλικής ακτοφυλακής, οι έρευνες ενδέχεται να συνεχιστούν, αλλά στην περιοχή γύρω από το κουφάρι του πλοίου και όχι μέσα σε αυτό.

Ο τραγικός απολογισμός φτάνει τους 311 νεκρούς, με 50 να εξακολουθούν να αγνοούνται ακόμη. Χθες ανασύρθηκαν εννέα ακόμη σοροί.

Από τους 500 περίπου ανθρώπους από την Ερυθραία και τη Σομαλία που μετέφερε το πλοιάριο κατάφεραν να σωθούν μόνο 155.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM