Στουτγκάρδη: Ο πατέρας του Κρίστιαν Γκέντνερ πήγε να δει τον γιο του και πέθανε στο γήπεδο

Στουτγκάρδη: Ο πατέρας του Κρίστιαν Γκέντνερ πήγε να δει τον γιο του και πέθανε στο γήπεδο Facebook Twitter
EPA
0

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του αρχηγού της Στουτγκάρδης Κρίστιαν Γκέντνερ, καθώς ο πατέρας του πέθανε στις εξέδρες του γηπέδου, λίγα λεπτά μετά την λήξη του αγώνα με την Χέρτα Βερολίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χέρμπερτ Γκέντνερ κατέρρευσε και μολονότι υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και οι γιατροί έσπευσαν άμεσα να τον βοηθήσουν, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Η Στουτγκάρδη ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος «θρηνεί την απώλεια του Χέρμπερτ Γκέντνερ» και πως οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι «αποκλειστικά με την οικογένεια Γκέντνερ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». 

Από την πλευρά της, η Χέρτα Βερολίνου «ανέβασε» το εξής μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Όλοι από τη Χέρτα θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά τους στον Κρίστιαν Γκέντνερ και την οικογένειά του ύστερα από τα σημερινά θλιβερά νέα».

Ο Κρίστιαν Γκέντνερ, ο οποίος μετράει πέντε συμμετοχές στην εθνική Γερμανίας, αγωνίστηκε και στα 90 λεπτά της αναμέτρησης, ενώ «έφτιαξε» στο 76΄ το νικητήριο γκολ του Μάριο Γκόμεζ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / ΗΠΑ: Ανασύρθηκαν και τα 67 πτώματα της αεροπορικής τραγωδίας στην Ουάσινγκτον

Οι αρχές επιβεβαίωσαν πως ανασύρθηκαν τα πτώματα «των 67 θυμάτων της σύγκρουσης στον αέρα», προσθέτοντας πως σχεδόν όλα, με μόνο μια εξαίρεση, «αναγνωρίστηκαν» με απόλυτη βεβαιότητα
LIFO NEWSROOM
Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Διεθνή / Πρόβλεψη για σεισμό 7,6 Ριχτέρ και τσουνάμι επτά μέτρων στη θάλασσα του Μαρμαρά από γνωστό Τούρκο γεωλόγο

Ο καθηγητής Τζελάλ Σένγκιορ δήλωσε ότι ο αναμενόμενος σεισμός στη θάλασσα του Μαρμαρά θα μπορούσε να προκαλέσει τσουνάμι επτά μέτρων που θα «χτυπούσε» τις δυτικές συνοικίες της Κωνσταντινούπολης
LIFO NEWSROOM
Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Διεθνή / Πώς έγινε η επίθεση στη Σουηδία: Οι περιγραφές από μαθητές και δασκάλους - «Είναι τρελό, είμαι θυμωμένη»

Τα τελευταία χρόνια, η Σουηδία αντιμετωπίζει τη βία των συμμοριών, με ανταλλαγές πυρών και εκρήξεις αυτοσχέδιων μηχανισμών μα ελάχιστα σοβαρά επεισόδια έχουν σημειωθεί σε σχολεία - Ποιος ήταν ο δράστης - Η «χειρότερη ένοπλη επίθεση» στην ιστορία της χώρας
LIFO NEWSROOM