Συρία: Δύο βόμβες εξερράγησαν κοντά σε στρατιωτικό λεωφορείο στη Δαμασκό- 13 νεκροί

Συρία: Δύο βόμβες εξερράγησαν κοντά σε στρατιωτικό λεωφορείο στη Δαμασκό- 13 νεκροί Facebook Twitter
AP/Φωτογραφία Αρχείου
0

Δύο βόμβες εξερράγησαν κοντά σε στρατιωτικό λεωφορείο στη πρωτεύουσα της Συρίας νωρίς το πρωί, σκοτώνοντας 13 άτομα, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Από τις εκρήξεις υπήρξαν και αρκετοί τραυματίες. Η συριακή κρατική τηλεόραση έδειξε πλάνα από το απανθρακωμένο λεωφορείο στο κέντρο της Δαμασκού, λέγοντας ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν κατά την ώρα αιχμής, όταν οι άνθρωποι κατευθύνονταν προς τη δουλειά και το σχολείο.

Τέτοιες επιθέσεις στη Δαμασκό ήταν σπάνιες τα τελευταία χρόνια αφού οι κυβερνητικές δυνάμεις κατέλαβαν προάστια που κάποτε ήταν υπό την κυριαρχία των ανταρτών.

Η σύγκρουση στη Συρία που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2011 άφησε πίσω της περισσότερους από 350.000 νεκρούς και εκτόπισε τον μισό πληθυσμό της χώρας, συμπεριλαμβανομένων πέντε εκατομμυρίων που είναι πρόσφυγες στο εξωτερικό.

Με πληροφορίες του AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM