Tα πρώτα πλάνα από τη ρωσική βάση στη Συρία

Tα πρώτα πλάνα από τη ρωσική βάση στη Συρία Facebook Twitter
0

Τις πρώτες εικόνες από τη ρωσική αεροπορική βάση στη Συρία από την οποία ξεκινούν οι επιθέσεις κατά των τζιχαντιστών οι οποίοι βρίσκονται 40 χιλιόμετρα μακριά, εξασφάλισε το Russia Today.

Η βάση των Ρώσων βρίσκεται στην πόλη Λατάκια και από αυτή επιχειρούν 28 αεροσκάφη, 14 ελικόπτερα, 6 άρματα μάχης, 15 πυροβόλα και μερικές εκατοντάδες στρατιώτες.

Στο μικρόφωνο του δικτύου μιλά Ρώσος αξιωματικός ο οποίος διαβεβαιώνει ότι πριν τα αεροσκάφη επιτεθούν σε έναν στόχο, αυτός έχει αναλυθεί και διασταυρωθεί για επιβεβαίωση, από πολλές πηγές.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης ότι τα ρωσικά αεροσκάφη προσγειώνονται με την τακτική των ελιγμών και όχι σε ευθεία γραμμή ώστε να μην γίνουν εύκολος στόχος των φορητών πυραύλων των τζιχαντιστών.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ ΜΕΓΚΑΝ ΜΑΡΚΛ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν προχωρούν σε απολύσεις στη φιλανθρωπική τους οργάνωση

Η φιλανθρωπική οργάνωση Archewell έχει χρηματοδοτήσει μια σειρά δράσεων, μεταξύ των οποίων δωρεές ύψους 500.000 δολαρίων για την υποστήριξη τραυματισμένων παιδιών στη Γάζα και την Ουκρανία
THE LIFO TEAM