Θα αγοράζατε αυτό το παραλιακό σπιτάκι χωρίς τουαλέτα; Κοστίζει «μόλις» 440.000 λίρες

Θα αγοράζατε αυτό το παραλιακό σπιτάκι χωρίς τουαλέτα; Κοστίζει «μόλις» 440.000 λίρες Facebook Twitter
0

Η κρίση του κόστους ζωής δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την αγορά παραθαλάσσιων εξοχικών κατοικιών, με μία να πωλείται έναντι 440.000 λιρών.

Και ένα ξύλινο σπιτάκι, που βρίσκεται στο Mudeford, στην ακτή του Ντόρσετ διαφημίζεται για περισσότερα από όσα πολλοί πληρώνουν για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων.

Η μέση τιμή για ένα σπίτι εκεί τον Ιούνιο ήταν 368.614 λίρες, σύμφωνα με το Rightmove.

Θα αγοράζατε αυτό το παραλιακό σπιτάκι χωρίς τουαλέτα; Κοστίζει «μόλις» 440.000 λίρες Facebook Twitter

Οι κτηματομεσίτες, που ανέλαβαν την πώληση, είπαν ότι έχουν «πάνω από» 50 άτομα που περιμένουν να αγοράσουν τις ξύλινες καμπίνες στην παραλία του Mudeford.

Όπως λένε, έχουν ήδη πουλήσει τρεις παραθαλάσσιες τέτοιες καμπίνες τις τελευταίες έξι εβδομάδες σε αγοραστές με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που αναζητούν έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής και όχι μια επένδυση.

Θα αγοράζατε αυτό το παραλιακό σπιτάκι χωρίς τουαλέτα; Κοστίζει «μόλις» 440.000 λίρες Facebook Twitter

Η αγορά των παραθαλάσσιων εξοχικών συνέχισε να αυξάνεται με την πάροδο των χρόνων.

Το 2017 μια αντίστοιχη καμπίνα στην παραλία του Mudeford βγήκε προς πώληση για 280.000 λίρες και πιστεύεται ότι ήταν τότε η πιο ακριβή που έχει πωληθεί ποτέ.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο μια άλλη παραλιακή καμπίνα στην ίδια τοποθεσία βγήκε στην αγορά για 575.000 λίρες.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM
Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM