Τζόνσον: Οι Βρετανοί είμαστε αρκετά πιο εύσωμοι από τους περισσότερους Ευρωπαίους

Τζόνσον: Οι Βρετανοί είμαστε αρκετά πιο εύσωμοι από τους περισσότερους Ευρωπαίους Facebook Twitter
Τζόνσον: Οι Βρετανοί είμαστε αρκετά πιο εύσωμοι από τους περισσότερους Ευρωπαίους (EPA)
0

Οι Βρετανοί είναι αρκετά παχύτεροι από την πλειονότητα των Ευρωπαίων παραδέχτηκε σήμερα ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον.

Μιλώντας στο Times Radio, ο Τζόνσον είπε πως «Έχω πλέον πολύ ελευθεριακή στάση στο ζήτημα της παχυσαρκίας, αλλά αν κάποιος κοιτάξει πραγματικά τους αριθμούς, όταν κοιτάξει την πίεση που ασκείται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, και συγκρίνει, φοβάμαι πως θα δει ότι οι πολίτες αυτής της υπέροχης χώρας είμαστε σημαντικά παχύτεροι από τους περισσότερους Ευρωπαίους, εκτός από τη Μάλτα για κάποιο λόγο. Είναι ένα θέμα αυτό.

Όλοι γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο, αλλά νομίζω ότι είναι κάτι που όλοι πρέπει να αντιμετωπίσουμε» πρόσθεσε.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δε, χθες στην κυριακάτικη έκδοση της Mail, φωτογραφήθηκε να κάνει κάμψεις, δείχνοντας πώς έχει αλλάξει, βάζοντας την γυμναστική στη ζωή του, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό.

Με πληροφορίες του Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM