Video (πιθανόν) δείχνει τον Γιανούκοβιτς να το σκάει με ελικόπτερο

Video (πιθανόν) δείχνει τον Γιανούκοβιτς να το σκάει με ελικόπτερο Facebook Twitter
0

Πολλές είναι οι φήμες που ακούγονται για την τύχη του Βίκτορ Γιανούκοβιτς, χωρίς τίποτα να έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα, παρά μόνο η μετάβαση του στο Χάρκοβο από όπου έδωσε και συνέντευξη. Έχει ακουστεί ότι έφυγε με αεροπλάνο για τη Ρωσία, κάτι που διαψεύστηκε στη συνέχεια, ότι επιχείρησε να φύγει και δεν τα κατάφερε και ακόμη ότι βρίσκεται στο ρωσόφιλο τμήμα της χώρας.

Τώρα, video το οποίο μεταδόθηκε από το ουκρανικό Channel 5 και από τη δημοσίευσή του διαδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα στο Διαδίκτυο, δείχνει, χωρίς πάντως να έχει επιβεβαιωθεί, τον ουκρανό Πρόεδρο να φεύγει με ελικόπτερο από την εξοχική του κατοικία.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο Γιανούκοβιτς καταγράφηκε κατά τη φυγή του από τις εσωτερικές κάμερες ασφαλείας.

Η εξοχική κατοικία του Προέδρου φυλάσσεται από διαδηλωτές της πλ. Ανεξαρτησίας που μετέβησαν εκεί, 20 χλμ. έξω από το Κίεβο, για να μην υπάρξουν λεηλασίες.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι – Τι αποκαλύπτει ο διαχειριστής του δικτύου

Διεθνή / Μπλακ άουτ στην Ισπανία: Τα πέντε δευτερόλεπτα που βύθισαν την Ιβηρική στο σκοτάδι

Μια σειρά διαδοχικών δυσλειτουργιών μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα φαίνεται να ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ιστορικό μπλακ άουτ που έπληξε Ισπανία και Πορτογαλία, αφήνοντας εκατομμύρια ανθρώπους δίχως ρεύμα για ώρες.
LIFO NEWSROOM
Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Διεθνή / Μπλακ άουτ σε Ισπανία: «Έχουν γίνει μεγάλες ζημιές οικονομικές σε όλα τα επίπεδα της υποδομής»

Η εξήγηση του συμβούλου του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και ειδικού για θέματα ενέργειας, Μιχάλη Μυριάνθη, για το πρωτοφανές μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Το υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε έρευνα κατά του Χάρβαρντ

Η υπηρεσία Πολιτικών Δικαιωμάτων του υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε ότι οι ξεκίνησε έρευνα «έπειτα από αναφορές για διακρίσεις που γίνονται με βάση τη φυλή στον τρόπο λειτουργίας του περιοδικού» Harvard Law Review κατά παράβαση του άρθρου VI του νόμου περί πολιτικών δικαιωμάτων του 1964
LIFO NEWSROOM