Ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης του ρωσικού πλοίου στην Ανταρκτική

Ξεκίνησε η επιχείρηση διάσωσης του ρωσικού πλοίου στην Ανταρκτική Facebook Twitter
0

Το κινεζικό ελικόπτερο προσγειώθηκε στους πάγους της Ανταρκτικής. Η ομηρία των επιβαινόντων του ρωσικού πλοίου που έχει εγκλωβιστεί εκεί από τις 24 Δεκεμβρίου έφτασε στο τέλος της. Οι 74 άνθρωποι μεταφέρονται σε ομάδες των 12 στο αυστραλέζικο παγοθραυστικό που πριν από μερικές ημέρες είχε συνδράμει στις επιχειρήσεις απεγκλωβισμού.

 

Το ρωσικό πλοίο είχε αναχωρήσει από τη Νέα Ζηλανδία και παγιδεύτηκε περίπου 2.800 χιλιόμετρα νότια του Χόμπαρτ της Τασμανίας. Παγοθραυστικά από τη Γαλλία, την Κίνα και την Αυστραλία έχουν πραγματοποιήσει κάθε δυνατή προσπάθεια, χωρίς όμως να έχουν κάποιο αποτέλεσμα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε» του απάντησε

Διεθνή / Κέβιν Σπέισι: «Ίσως ήμουν κι εγώ θύμα του» λέει ο Γκάι Πιρς - «Ωρίμασε», του απάντησε

«Τους είπες ότι ένα χρόνο αφότου γυρίσαμε το "L.A. Confidential" πέταξες στη Σαβάνα μόνο και μόνο για να περάσεις χρόνο μαζί μου;» συνέχισε o Σπέισι σε βίντεο, με το οποίο απάντησε στις νέες καταγγελίες
LIFO NEWSROOM