Υπάλληλος εταιρείας στη Γερμανία συνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο 21 συναδέλφων του

Υπάλληλος εταιρείας στη Γερμανία συνελήφθη ως ύποπτος για τον φόνο 21 συναδέλφων του Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
0

Οι γερμανικές αρχές ερευνούν τους θανάτους 21 εργαζομένων σε μια εταιρεία στη βορειοδυτική Γερμανία, αφού οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν έναν από τους υπαλλήλους να ρίχνει δηλητήριο στο σάντουιτς ενός συναδέλφου του.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, στην πόλη Σλος Χόλτε-Στούκενμπροκ, έχει συλληφθεί ένας 56χρονος άνδρας με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας ενός συναδέλφου του.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ούτε του συλληφθέντος, ούτε του παρ' ολίγον θύματος.

Ο εργαζόμενος που είχε μπει στο στόχαστρο του 56χρονου είχε παρατηρήσει κάτι «ύποπτο» στο φαγητό του και ενημέρωσε για το θέμα τους εργοδότες του και τις αρχές.

Στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο συνάδελφός του να ρίχνει μια σκόνη στο φαγητό.

Από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για δηλητήριο που θα μπορούσε να του έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στον οργανισμό του.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του υπόπτου οι αστυνομικοί βρήκαν τοξικές χημικές ουσίες, όπως υδράργυρο, μόλυβδο και κάδμιο.

Ανατρέχοντας στα προηγούμενα χρόνια, διαπίστωσαν ότι από το 2000, 21 εργαζόμενοι της ίδιας εταιρείας πέθαναν από ανακοπή καρδιάς ή από καρκίνο λίγο πριν να συνταξιοδοτηθούν.

Οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα ενδέχεται να προκάλεσε τις ασθένειες που οδήγησαν στον θάνατό τους.

Τα κίνητρα του υπόπτου παραμένουν ασαφή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM